Fantasy UEFA Euro 2012

1. КО ЈЕ ДРУГИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!

ИБРА КАДАБРА ДОНО БОДОВЕ АЛЕ АЛЕ КРВИО МИ САМО ШТО ГА УКРАЈИНЦИ МУНУШЕ И ТО ДВА ПА МИ ГРАМКВИСТ СА 7 ПОЈЕНА СПАО НА 2 АЛ НЕМА ВЕЗЕ БИЋЕ БОЉЕ АЛЕ АЛЕ!

2. Overall points
    53
    Overall rank
    12,782
    Total players
    530,841
    Matchday points
    53 мисим оно као, од 550 сома људи да сам на 12 782. месту мисим оно као. ВРСАН САМ ПОЗНАВАЛАЦ ФУЗБАЛА! ЈА ЈЕМЕННННННННН!! ОПААААААААААААААААА

3. ГОРЊИ ДЕО ТАБЕЛЕ!!! Сасе осећам моћно, к'о Фулам.... И добио сам Фреди Љунберг значку приде....
    Хвала ти Џерарду Стеване и Ибрахимовићу капитену Златане....
    У ново коло улазим са Буфоном, Кјелинијем, Жирковим, Евром, Џагоевом, Снајдером, Швајнштајгером, Џерардом, Левендовским, Ибрахимовићем и Шевченком.... На клупи Андерсон, Стринић, Олсон и Зимлинг....

4. е ал кул је што немам појма ко је који тим лололо јер су тамо све преко фејзбук налога одрађена логовања :)

5. Ваљда ће искуство и победнички менталитет Обилића да се покаже у наредним колима!

6. Ја се логујем преко овога, не конзумирам ја те Фејсбукове.... Моји су моћни и врсни зналци из Кокице јунајтеда....

7. A u kurac, raspadam se

8. Total players
    530,841

од 550 сома људи

A dobro, 20 soma ljudi manje vise :)

9. Ја прод'о Ибру и довео Кержакова. :Д Тешко ће Швеђани да дају го' Италијанима и Шпанцима, а овај још игра против Пољака и Грка, а велика је вероватноћа да ће да Рује да дођу и до четвртфинала.

10. Избацио Велбека, убацио Касана. Верујем да ће Торес да оправда моје поверење.

11. И ја 'тео Касана, ал' имам већ два Жабара.

А је ли, је л' капитена мо'ш да мењаш само једном по колу или после сваке друге утакмице, тј. кад једна група заврши своје?

12. После сваке друге утакмице, писао сам већ о томе, али нико не чита. Ова данашања омладина... :)

13. Loooše prvo kolo za mene. Večeras se nadam da će Leva i Kuba da proradU

14. Ja sam zamenio Akinfejeva za Rui Patrisija, jer sam skoro siguran da neće da primi gol, a za Nojera je veliko pitanje. Ostavio sam Toresa, jebo mu ja mater, valjda će da igra.

15. Ubacio Žirkova i Širokova, verujem da će Rusi, ako igraju kao i protiv Čeha, da plode Poljake danas. Mislio sam da menjam Ibru ali ako kojim slučajem daju gol Šveđani to će ga on dati, ili će proslediti neku dobru asistenciju, tako da očekujem neke poene od njega.
    Hrvatski tandem Srna-Modrić glavne karike sredine terena.

16. Ајмо,ајмо Плашил и Росицки ....

17. АЈМО ПОЛАНСКИ АСИСТЕНЦИЈА АААИМОООО!

18. Jebo me kurac, malo falilo da zamenim Navasa za Jiračeka!

19. Jebo ih kurac, 2 gola daju i ni u jednom ne ucestvuje Rozicki.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.