U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ја мислио да л' да ставим Робена ил' Боатенга и ставим Робена. Треб'о сам ипак "Швабу". Пу!
Гомез оплодио. Криво ми сад што нисам веровао довољно у њега већ оставио Џагоева за капитена.
I ja sam u istoj situaciji :P
Hvala kurcu. Hvala ti kurce.
Klose za 3:1 i pa,pa :)
Aaaaaa ja stavio Van Persija,cak mi je Gomez kapiten,ali na b92 i Mondo fantasy
Zivoteeee
Како глуп потез од стране мене, ставим ван Персија за Холандију и Хумелса за Немачку. И онда извисим да Перси да гол, а Хумелс не добије додатне појене за клин шит.
Snajder asistencija, van Persi gol, Gomez dva komada. Dosta od ove tekme.
Све што сам се надао да ће Озил урадити урадио је Швајнштајгер. Тако ми и треба кад уместо лико ког сам имао на сваком фантазију који сам играо(и обично профитирао од њега) убацим другог рачунајући да ће бити бољи ово првенство. А још уопште овако презирем промене, и једном кад решим да одступим од нечега оно се окрене против мене и утера ми курчину злоло
Пишијада ....
Пстали ми још Касиљас, Ђорди Алба, Абате (кои вероватно не игра), Мађо, Мексес, Окслејд Чембрлен -.-
Meni Djordi Alba i Olsen.
3,800. u ovom kolu
Је л' ово Боатенг само један поен има? А сунце ти...
Разгоропадио се Фејс, морају сутра Касано, Торес и Јелавић дураде нешто по том питању.
плодим овај фантази. холанђанин ми и у поразу донео 5 поена, швајни спаково две асистенције, пепе дао гол, криво ми само што онај позер роналдо није муно бар један из оне две стопостотне шансе, ал добро. Хтео сам да га заменим ал ми рече буразер "да ли стварно мислиш да роналдо неће дати ниједан гол на првенству, поготово против трешених холанђана који имају 5 посто шанси да се погоде резултати и да прођу" и оставићу га. А у курац лоло
Да Фејсе, ајд смирела мало с тим погађањем... За сад само ван Перси испоштовао јер је капитен, јебеш тим кад се уздам да Торес да гол лололо.
Торес дао го'. Фино. Једино још ИНИЈЕСТА ДУРАДИ НЕШТО!
То, Торес, Србине!
Tores kapiten, JAŠTA!!!
Екстра, Торес два и Касиљас без примљеног.