Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Eл нињо ретардињо 20 појена :) коначно кренуло...
Експресан повратак на прво место, 1331. на глобаном нивоу, двадесети од играча из Србије, иииидемо! Исплатило се чекање Тореса.
Да ли да изгубим 4 бода и убацим Џерарда, Клишија и Олсона или само два бода и убацим Џерарда и једног од преостале двојице?
Izvinte što ne pišem ovde mrzi me da komentarišem.Da ne mislite da sam odustao.Vrebam iz senke!
На ком фантазију си ти беше победио? Како ти се зове тим сад?
Допуна: Зашто постављам оволико питања вечерас?
Је л' могу ја сад да одрадим вајлд кард? Мислим пре него што се одиграју ове утакмице сутра?
Можеш да одрадиш измене, али ће ти се важити тек кад почне треће коло. Оне које изабереш пред почетак кола, играју за тебе до краја кола.
Допуна: 3 пута у две реченице.
http://fourmanwall.files.wordpress.com/2012/05/campeon.jpg
Зашто би убацвао Клишија кад вероватно неће да игра? А Олсон сутра добија црвени, сањао сам.
А откуд то? Изненадио сам се кад сам видео да не игра проти Енглеза, мислио сам да је стандардан. Ма стављам Олсона, ваљда ће бар тај 1 дузме, колико су узели Меирелеш и Афелај који лете наван.
Евра им игра левог бека од кад се извинио за оно пичкарање пре две године. Реално, Евра је много бољи играч од Клишија.
Стивене, вади Касиљаса, стави швеЦког ил' украјинског гошу.http://www.asmfoot.fr/forum/images/smilies/smiley_innocent.gif
Ја, дудук, имам обојицу, мислио сам да им је то стандардан бековски пар. И први сам, љољ.
Из моје екипе следеће коло лети Робен, макар добио писмену потврду од Марвајка да ће овај да да пет голова Руи Патрисију, који такође лети из екипе.
Стивене, вади Касиљаса, стави швеЦког ил' украјинског гошу.
Немам ниједног, иначе бих са радошћу уважио твој пријатељски савет.
Размишљам да ли да сад користим вајлд или да чекам полуфинале/финале...
Стивене, види како те гледа. Као да каже: "Зашто би чекао толико, искористи ме вечерас, макар ме упропастио."
http://www.mudremisli.com/wp-content/uploads/2009/08/oscar-wilde.jpg
:Д
Што сам имао дојајан постер с том сликом, сад ме подсети. Најбољи мој, иако је био у минусу. Није одговарао Мрмуновом укусу, запео к'о коњ да га обрише. Још смо се ладно свађали због тога, хаха. Сад ћу да га направим и пошаљем ми линк :Д
Е, и мени су обрисали две најбоље дефиниције. Једна је дефиниција гумена пичка, а друга нека централноамеричка држава, мислим да је Никарагва, или Хондурас. Та друга беше моја најбоља.
размишљам нешто. Шпањолци ће сто посто да дају који гол Кроатима, па ми се не исплати да мећем Ћорлуку. Мислио сам да заменим њега и да убацим гебре селасија ал сам онда сконто да чеси играју са пољацима а у тој групи се игра гол гол. а пошто имам вајлдкард, капирао сам да избацим Роналда и ћорлуку и дубацим Рамоса и Тореса. Ал оно, одакле знам дал ће Дел Боскеу да дуне дигра опет без нападача и треба да размишљам да ли ће онај Манџукић опет дудене који. Так да остављам ја Кроата назад, капирам да ће то да буде прва текма без голова јер тако висе Талијани. А роналдо ће да га да, макар му то било последње.
Jel igra neko od vas onaj Play Tournament Predictor tj. pogadjanje tačni rezultata na EP ... Ja juče ubo oba dve Italijane 1:1 i Špance 4:0 i popeo se na 64 mesto u Evropi,a lepe su nagrade za najbolje.
ТИПУЈЕМ ДА ШВЕЂЕ НЕЋЕ ПРИМЕ ГОЛ И ДА ЋЕ ИБРАКАДАБРА ДА ЗАВУЧЕ ЕНГЛЕЗИМА. АЈМО ИБРА АЈМО МАИСТОРЕ!
No. 1 u Srbiji u pogadjanju rezultata
Moja malenkost ;)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/8034_362848157114452_65400749_n.jpg