Fantasy UEFA Euro 2012

1. Нек неко одговори јебему матер, јел може још да се приступи лиги?

2. Не знам, мораш Лексу да питаш. Он је рек'о да у 00:00 закључава, тако да касниш, ал' можда може да те протури, јебем ли га...

3. Фала на труду. :Д То значи, ако заменимо некога ко је одигр'о, његови бодови ми се не рачунају или се рачуна пола или како већ. А капитена кад промениш, овом старом се одузме оно дупло, рачуна се нормално, а код овог новог капитена дупло. Јесам добро с'ватио?

Кад га замениш не рачунају му се бодови и не можеш више да га враћаш. Тако да може да ти се деси да његова замена освоји још мање од њега или не освоји ништа и тад си се зајебао. Ако промениш капитена, а оставиш га у игри, он ти доноси онолико колико је освојио без дуплирања, пошто ће се бодови дуплирати новом капитену.

Френки, не знам, али послаћу ти шифру сад, па ти покушај да се прикључиш. Иди на "џојн лиг", па на "прајват лиг" и ту унеси шифру.

4. Прикључио сам се, фала људи.

5. Тако некако сам ја то и схватио, Стивене.

6. Дећки, само да вам кажем да сам уместо Никице метуо Левандовског и ЈЕБЕМ!

7. Ја га прво ставио за капитена па применио на ван Персија, пу.

8. Тако ти и треба кад не читаш моје савете, деџго :Р

Ево мог тима:

http://www.dodaj.rs/f/1I/IU/2ZfbCFso/untitled.jpg

9. Торес? Какав коцкарски потез. :Д

И ја сам турио брата Џагоева, а и капитен ми је вечерас. Имам неки осећај да ће да кобјасни Чесима.

10. Imam jebenog Karagunisa ccc

11. Прцнуо нас у гузу Шчешни.

12. Frenki, nevidjeno koliko imaš sreće, sinoć nije hteo da uđe na fantasy pa nisam mogao da lock. :D

13. Зато ја на гол турих најбољег.... Ђиђија....
    Их бре, како ми жао што га Карагунис не завуче с пенала.... Ал' макар ће да дођу бодови од Левендовског....

14. Мени је Шчешни резерва. Али ако и Чемо добије црвени, биће проблема за друго коло.

15. Dvajt

Торес? Какав коцкарски потез. :Д

Зна да буде очајан (какав је углавном био ове сезоне), али зна и да прави децу. Плус има иза себе најбољи везни ред, а кошта само 8,5. Контам да ће да упише бар неку асистенцију, ако му не иде ишла реализација.

16. И ја ставио Тореса, контам преко сезоне није био на нивоу, а обично такви прораде на шампионатима репрезентација. Видећемо.

17. И ја ставио Тореса, контам преко сезоне није био на нивоу, а обично такви прораде на шампионатима репрезентација.

Ja mislim da El Ninjo nece ni da bude u prvih 11. Ljorente je u boljoj formi, a ne verujem da ce da igraju sa dva napadaca jer kontam da ce ih biti petorica u veznom redu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.