Fantasy UEFA Euro 2012

1. Још 26 сати!

2. Ljudi, imate rok do sutra u 00:00, tada zatvaram sve što se može zatvoriti, tako da, požurite ćermujebem!
    http://www.dodaj.rs/f/2F/2V/3uOMMlmn/untitled.png

3. Дајте шифру.

Имам два питања:
    1. Да ли се као прошлог пута могу мењати играчи између утакмица (избацити данашњег, убацити неког ко игра сутра)?
    2. Да ли исто тако може да се пребаци капитенска трака на неког ко игра сутра/прекосутра?

4. шифру шифру дај

5. Хвала.

Прочитао сам правила, могу да се мењају играчи сваког дана.
    Савет за вас што играте први пут: Ставите у тим играче који играју у прва три дана, а на клупу оне што играју последњег. После само избаците оне што су освојили најмање бодова. Исто тако тактизирајте са капитеном, крените од неког ко игра првог дана, па гледајте да ли може да се убоде бољи учинак са неким другим играчима.

6. Нека неко буде љубазан и пошаље ми шифру на пвт.

едита тахири: добио, хвала.

7. Može li neko šifru da pošalje? I ako bi neko bio ljubazan da mi objasni, zašto šifra ne bi stajala u prvom postu? Jel to da je ne bi video neko ko nije vukajlijaš, pa se prijavio i odvalio nas ili je razlog neki drugi? Unapred hvala na svemu. Odvaliću vas!

8. Dobro je ima nas dosta. Apelujem na sve da odigraju do kraja fer i korektno. Srećno!

9. Ел не море више? Ја направијо екипу пре 5 минута.

10. Прочитао сам правила, могу да се мењају играчи сваког дана.
    Савет за вас што играте први пут: Ставите у тим играче који играју у прва три дана, а на клупу оне што играју последњег. После само избаците оне што су освојили најмање бодова. Исто тако тактизирајте са капитеном, крените од неког ко игра првог дана, па гледајте да ли може да се убоде бољи учинак са неким другим играчима.

Фала на труду. :Д То значи, ако заменимо некога ко је одигр'о, његови бодови ми се не рачунају или се рачуна пола или како већ. А капитена кад промениш, овом старом се одузме оно дупло, рачуна се нормално, а код овог новог капитена дупло. Јесам добро с'ватио?

11. Мислим да се, као и за Премијер лигу, аутоматски врше измене ако неко не игра.... А и јеб'ло их то правило за једну измену, пун курац поена изгубих у ПЛ Фантази на мењању играча....
    Ајмо Левендовски!!!

12. Ајмо Левендовски!!!

13. Levendovski za sve pare!!!!!

14. Sva sreca pa udjoh i izbacih kejhila i sorensena kojih nema na prvenstvu

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.