Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Dal je ovo neki bag ili su se oni nešto sjebali pa mi Loris ima 6 bodova, a tekma još niji ni počela.
Pa nisi video na početku kad se odbranio od jakog vetra ahahhahhaha pa za to valjda vredi oceniti 6 bodova :)
Ne,stvarno pa i meni je Gomez dobio manje bodova nego što su dobili neki na njega ali jbg ne žalim se :)
Интересантно како Абатеа има 20% људи у својим тимовима а он јадан ние одиграо ни минут у две утакмице. Једино ако је због мале цене, ал није баш ни толико јефтин, имао 5 милиона на почетку сад 4.9.
Ja koliko vidim, Rusiju su diskvalifikovali.
Јебено говно, избацио Евру, маму му јебем триколорску.
Ништа, бре, слабо, бре.
I Ja isto ... ali Teri ako bi večeras zavukao ( a nadam se iz nekog prekida ) ufffff onda mogu da udjem medju prvi 5.
No. 1 u Srbiji u pogadjanju rezultata
Moja malenkost ;)
јели бре, а што ти стоји кроатска застава поред имена? Да ти ниси неки диверзант усташки јели?
ахахахахаха знао сам да ће кад-тад неко да прокоментарише ту заставу :)
ПРВО:Није важно каква ми је застава већ какав сам човек.
ДРУГО:Србију сам поставио као заставу али то је било само кад сам отварао профил.
А кад се игра било која игра на УЕФ-ином сајту мора да се посебно бира држ
ава итд. бла,бла ...
ТРЕЋЕ:Углавном сам постављао немачку заставу јер су ми они фаворити на овом ЕП ( и наравно онда добијам одређене бодове за то).А одакле застава Хрватске у тој игри погађање резултата ... јбг погрешио случано кликнуо, а не мере се поправити: )
ЧЕТВРТО:Немам појма који сам к*ц ово све писао кад се ти само зајебаваш (или можда не?).
наравно да се заебавам лоло
Jbt kako mene sere ... Ovo sam igrao 2:2 i nadam se da će ostati ... ali biće teško
Јел се врши аутоматска измена с првим који је на клупи ако неки играч не игра?
Ne .. moraš ti da menjaš ... Jbg ja se sjebao sa onim glupavim Ševčukom
Solidnih 46 poena. A mislio sam da će da upišu aisistenciju Ibri kad ga munuše Švedi, al ono kurac.
зато што није био гол мелберга него су га рачунали као ауто гол.. који смор и мени то отело 3 појена иначе бих имао 57 ово коло, овако 54 мислим
Свесно изгубих 20 бодова избацивањем капитена Тореса, ал' боли ме туксон, Шева је легенда. И даље сам на солидном 15. месту. Саје отишао Ибра и ушао Торес, јер Шведи ионако испадоше.
А ти Лоране Блане, зашто убацујеш Клишија уместо Евре, пу....
Бенисијо, ал' си ме зајеб'о саветом... Евра 0 бодова, јер није играо, а на клупи ми Клиши са 7. Ипак, и даље сам први. Можете ме зајебати, али ме не можете зајебати!
Mesto koga Silvu da ubacim i da l' da ga ubacujem uopste?
Imam Persija, Gomeza i Ronalda.
Како је то Бенисијо подмукло одрадио. :Д Ја се оно очигледно зајебав'о за голмане, а Бенисијо сасвим озбиљно убеђује Стивена да стави Евру уместо Клишија. Мора да добро игра покер. :Д
Е, знам да је неко објашњав'о већ, ал' ја не капирам како да искористим дивљу карту. Мере неко хелпирање?
Ja treci put objasnjavam :)
Napraviš transfere tako da gubiš bodove, pritisneš make transfers i onda će da ti izađe play wildcard.