Koji je najnizi moguci Rank na Vukajliji?

1. Sta bi bio po rangu korisnik kome je popularnost -1000?DA VIDIMO STA MISLI PUBLIKA!Molio bih moderatore da puste obicne korisnike da se malo nalupaju pa onda neka se prikljuce.

2. Najniži mogući rank je "totalni luzer". Predloženo od moje malenkosti.

3. popularnost:-1000
    rank:bruka najveca

4. analni otvor vukajlije

5. Marsh-odavde-i-ne-pojavljuj-se-vishe rank.

6. Ja mislim da je Rank:Supreme king of all losers

7. Obožavalac Chuck Norrisa

8. eeeeeeeeeeeee kurd, ovo je fenomenalno....glasam za kurdov predlog....

9. Курде да л си нормалан, ако су већ толико антидуховити онда ће та титула да им буде до јаја и само да их подстакне да и даље вредно раде на затрпавању сајта глупостима :)

10. Ups....druga strana medalje....dodjavola, na to sam zaboravila.... :D

11. taj se vala neće pominjati zvanično na sajtu. još samo da ga uklonimo iz primera za linkovanje slika i biće sve ko bog...

12. Е то ми боде очи једно два месеца, ал све заборавим да кажем.
    Милка Цанић да се стави, а не тај шоња.

13. ma ja predlagao još odavno, ali naravno... iskusno mi je rečeno: super, nađi/napravi sliku, pa nam daj...

a ja nisam sposoban :))
    tako da ako neko napravi lepu sliku za primer, neka je okači:
    hint: da se vidi vukajlija logo, da postoji tekst "ovako se kači slika", i eventualno da to izgovara naš čika vukajlija ili milka canić ili tako neko... ja bih stvaio dr.katza :D:D:D

ali ja to ne umem da napravim tako da budem zadovoljan...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.