- Sbanovan
...jednoga lepoga dana, iza sedam gora i sedam mora na plazi pod pal... :)
- M
Da kad si na forum da se ne miče ono za privatne poruke kad uđeš na neku od tema na forum, no da se vidi isto ka i ostale teme.
I da ekavica bude obavezna, sve ovo ostalo smara.http://www.emins.org/sr/publikacije/evropa-plus/arhiva/serija1/broj28/slike/43protiv.jpg
- M
O jebote mičite one nepotrebno brojke kolko autora pratiš a kolko NJIIIII(h) prati tebe, smatram da time dolazi do još nepotrebnijeg hejtovanja i jebeš hejtovanje, al dolazi do neke vrste diskriminisanja članova koji ne prate nikoga i zadovoljni su sajtom onakvim kakav je, kojima nisu potrebne novine. Dođem na čet prije neki mjesec i napade me jead lik, radi "što ne pratiš ti nikoga, tebe prati osamdese' ljudi, šta, tebi je to ispod časti, misliš da si bolji od njih?" ama "ne reko čoveče, nego ne mogu da pratim ovoga a da ne pratim onoga, pomisliće ljudi kako mi je miliji ovaj no onaj" zapeo on "znam ja, ti me ne lažeš trt-mrt...". Znači razumjeli smo se.
O jebote mičite one nepotrebno brojke kolko autora pratiš a kolko NJIIIII(h) prati tebe, smatram da time dolazi do još nepotrebnijeg hejtovanja i jebeš hejtovanje, al dolazi do neke vrste diskriminisanja članova koji ne prate nikoga i zadovoljni su sajtom onakvim kakav je, kojima nisu potrebne novine. Dođem na čet prije neki mjesec i napade me jead lik, radi "što ne pratiš ti nikoga, tebe prati osamdese' ljudi, šta, tebi je to ispod časti, misliš da si bolji od njih?" ama "ne reko čoveče, nego ne mogu da pratim ovoga a da ne pratim onoga, pomisliće ljudi kako mi je miliji ovaj no onaj" zapeo on "znam ja, ti me ne lažeš trt-mrt...". Znači razumjeli smo se.nije ti ovo prvi put da pišeš i pominješ taj događaj. kako to znam? tako što te pratim. zanimljivo mi to što pišeš. eto ti odgovora.