MINIMUM 6 LJUDI (AL NEMA ONO BICU NA FUCI PA SVRACAM) KOJI CE IGRATI SAMO BASKET
TRANFERI SU MOGUCI SAMO NA TERENIMA PO PRINCIPU EN BI JEJ. JEDAN IGRAC NA FUDBAL, DRUGI NA BASKET, KAKO BI BASKET MOGAO NEOMETANO DA TECE
DA ZNATE STA JE KOSARKA, STA SU KORACI I DA NE BUDETE PICKE DA TRAZITE FAUL KAD VAS POPREKO POGLEDA NEKO
i to je to. Mrezica je ostala kod mene, za potpun uzitak, sad samo treba da nadjemo ekipu od bar 6 ljudi (za pocetak moze i 4), pa cemo se vremenom siriti. Ajde da krenemo sa prvim pristojnim vremenom, kako bi na leto basket bio u jeku retardizma,kad je ada puna ljudi, da zasmejavamo ovaj napaceni narod.
p.s. JA SAM MUSLI I TACKA! Svako ko je i blizu retardiran kao on (ja) automacki je diskvalifikovan!
Eo ja oću falabogu. Iscimaću i Gustog, valjda je slobodan, a i par fudbalera je htelo, ali izgleda da ne smeju ovde da se prijave. Ajte slobodno, neće vas Agilni i Džoni banovati ako ne budete s njima na fuci.
Kristalno je jasno da za sada od 5 na 5 nema ništa, stoga prevashodno skupljamo ljude za 3 na 3.
Prijave bar do petka
A ne, ne pada mi na pamet da trčim bezveze za dva na dva, znači 3 na 3 MI NI MUM, a ako već prigusti, zvaću ove moje košarkaše ili ćemo tamo da tražimo saigrače
možda i ja dodjem nek ostavi neko neki kontakt
imam šut ko pokojni Haris trenutno al vi ste nolajferi pa nek ubacim jedan koš vi nećete ubaciti ni jedan
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
MOGAO BI NEKI BASKET ZA VIKEND A?
BASKET BRE
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/423/untitle.JPG
p.s. Pusite kurac
ajmo ljudi, mobilizacija. Znaci treba nam
TRANFERI SU MOGUCI SAMO NA TERENIMA PO PRINCIPU EN BI JEJ. JEDAN IGRAC NA FUDBAL, DRUGI NA BASKET, KAKO BI BASKET MOGAO NEOMETANO DA TECE
DA ZNATE STA JE KOSARKA, STA SU KORACI I DA NE BUDETE PICKE DA TRAZITE FAUL KAD VAS POPREKO POGLEDA NEKO
i to je to. Mrezica je ostala kod mene, za potpun uzitak, sad samo treba da nadjemo ekipu od bar 6 ljudi (za pocetak moze i 4), pa cemo se vremenom siriti. Ajde da krenemo sa prvim pristojnim vremenom, kako bi na leto basket bio u jeku retardizma,kad je ada puna ljudi, da zasmejavamo ovaj napaceni narod.
p.s. JA SAM MUSLI I TACKA! Svako ko je i blizu retardiran kao on (ja) automacki je diskvalifikovan!
Eo ja oću falabogu. Iscimaću i Gustog, valjda je slobodan, a i par fudbalera je htelo, ali izgleda da ne smeju ovde da se prijave. Ajte slobodno, neće vas Agilni i Džoni banovati ako ne budete s njima na fuci.
Kristalno je jasno da za sada od 5 na 5 nema ništa, stoga prevashodno skupljamo ljude za 3 na 3.
Prijave bar do petka
Za sad nas je dvojica. Fali bar jos dvoje, da moze nesto da se igra...
A ne, ne pada mi na pamet da trčim bezveze za dva na dva, znači 3 na 3 MI NI MUM, a ako već prigusti, zvaću ove moje košarkaše ili ćemo tamo da tražimo saigrače
Odlicno ,sad nas fali 4
Дошо бих само да бијем ове модераторе нако крволочки под кошем из разлога што су модератори, али ми далеко.
gde si igra i kad?
pa na adi se igra, a kad jos ne znamo.. kad bude lepo vreme.. subota ili nedelja (valjda ce se poklapati sa VOSom)
Igraću i ja verovatno.
Ja bih došao al su mi kolena katastrofa, izgleda da utiče to što često idem na Partizanove utakmice lolo
Ma i mene jebe desno, mislim da sam sjebao meniskus ili istegao ligamente, boli me u apsolutno svakom polozaju. Cak mi je najlakse kad trcim lolo
A i ako pokidam nesto, reci cu da mi je Dule pokidao, jbg
Ma ajde bre dodji Mlato, ne igramo mi profi, izdržaće koleno. A evo ga i derbi, ti i Mudo, potiv Gustog i mene :-)
Evo i Lari hoće, skupljamo se polako
igram i ja!
Играм, само јављајте када.
možda i ja dodjem nek ostavi neko neki kontakt
imam šut ko pokojni Haris trenutno al vi ste nolajferi pa nek ubacim jedan koš vi nećete ubaciti ni jedan
Pa ako bude lepo vreme, moze i ovaj vikend..
Igram i ja.