Vukajlija Basket Čelendž

1. СУБОТА ЗА САДА ОКО 14 КЛОКОВА, БАСКЕТ НА АДИ, МИНИМУМ 3 НА 3

Ко мисли да игра и фудбалоа нек напомене да га не рачунамо превише

01 Псето
    02 Газимудо
    03 Џони
    04 Дука
    05 Лари
    06 Арловски

Нек се јави за потврду Густи...остали који желе АЈМО ПРИЈАВЕ!

2. За сада има за 3 на 3, још троје и грмимо

3. Ја не могу овај викенд, од следећег би требало да будем у могућности.

4. ајмо пријаве

5. Cuti, dobro je da se i ovih 6 nakupilo

6. Ima li jos zainteresovanih ili je to to za pocetak? Vreme ce biti extra, 22 stepena i suncano najavljuju za subotu!

7. ih bre, sta sve propustam sto ne zivim u Becmenu lolo
    kad bi se igralo do 5, doso bih :)

8. Smor je što nemamo bar još jednu ekipu za rotaciju, ako se izmorimo da ima ko da igra. Biće smor ako neko ispali, onda ništa od basketa, prelećemo na fudbal.
    Igramo na onom terenu pored fuzbalskog, kod golfova?

9. Pa ono, nije da je taj teren najbolji, obruč je malčice nagnut napred, al aj. Ne znam samo da li ćemo uopšte naći slobodan teren ako dođemo u dva, ali pošto je taj naš teren poslednji, valjda neće biti okupiran.

Stvarno bi valjalo još neko da se prijavi, ne znam ni ja ko je bio prošli put, tipa Mićko pošto je i on skoro 2m, pa da se nas dvojica rvemo ispod koša ili bi Džoni mogao da iscima Gonza, mada on verovatno radi, Crno...

E da, ima li ko loptu? Prošli put je donosio Švajnštajger, tako nešto ne mogu ni ja sad da se setim kako mu je nik, a sad izgleda niko nema, a prilično nam je potrebna.

10. Moja lopta je izduvana, a na pumpi nemaju onu šugavu iglicu. Ako neko ima ručnu pumpu poneću ja loptu.

11. magnificent steiner je nik, nije švajnštajger

12. Dođi pa saznaj.

Kakav sam PIAR, a?

13. mozda banem nosicu dres Jordanov dok je igrao za Nort Karolajnu tako cete me prepoznati

14. ih bre, sta sve propustam sto ne zivim u Becmenu lolo

Не може свако да живи у Бечмену лоло

kad bi se igralo do 5, doso bih :)

Па ако нас буде не видим разлог да се не игра до 5

pošto je i on skoro 2m,

Иам ја 197 ал сам лаган :)

15. Лари, понеси лопту јер изгледа да нема друге.

Без дерања, бани наћи ћеш нас сто посто

16. Лари, понеси лопту јер изгледа да нема друге.

Ok, malo je izduvana, al' mislim da može da se opika sa njom jbg.

17. Имају пумпу они тамо што изнајмљују бајсеве

18. Mozda ja iscimam loptu, videcu jos, tj javicu ovde..

A VIDI OVE PICKE STO SU PORASLE, MAMU VAM JEBEM IZRASLU, GDE VAM JE MASA PICKE JEDNE JAO MINGOVSKE? KVARITE OVU PLEMENITU IGRU SVOJIM KRACIMA KOJE NAZIVATE RUKE, MESTO DA BUDETE SITNI ALI DINAMITNI POPUT AJVERSONA I MEKEJLEBA BOA!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.