Vukajlija Basket Čelendž

1. Немам масу, превише јебем па сам се осушио :(

АЈДЕ БРЕ ЈОШ ТРОЈИЦА ДА СЕ ПРИЈАВЕ АКО НЕКО СМЕ ДА СЕ ОДМЕРИ СА НАМА ПИЧКЕ ЈЕДНЕ

2. Људи, ја сам се појебао...утакмица ми није у недељу него у суботу. Јел можете ви у недељу? Капирам да бих у суботу могао да свратим на пола сата само јебеммуматер.

3. Еј људови, јел има једно место? Нисам играо од јесенас, екипа ми се распала. Требаће ми мало времена да уђем у штос. Можда, али можда бих могао да дођем за викенд, морам само да ускладим са обавезама на факсу. Шта кажу организатори скууупа?

4. Aj pošto fudbala neće biti mogao bi baske da se organizuje. Ima mesta za sve Roki Padre.

5. Супер. Имам ја лопту, али је излизана доста, и такође испумпана и то прилично. Мислим могао бих да понесем, али се надам да неко од вас има бољу. Бићу на теми, јавићу вам како стојим с временом, водите ме под - можда.

6. Ima lopti. Imam ja dobru loptu. Aj videćemo ako se nešto organizuje. Prati.

7. Znaci pseto ne moze, rokki mozda, a loptu imamo?

8. I ja mogu u nedelju. Mladenci su u subotu.

9. Pa da pomerimo onda na nedelju?

10. Ја сам за недељу, не знам шта кажу остали?

11. Ја сам 90% сигуран да ћу дебитовати. Субота или недеља, мени небитно...

12. Moze, ali treba nas jos. Zvacu Gustog sutra.

13. Ja ne mogu u nedelju sigurno. U subotu bih mogao. I ako bi igrali, tipa na Kališu, mogao bih još ljudi da dovedem. Imaju tamo mrežice, tako da to nije problem

EDIT:

A VIDI OVE PICKE STO SU PORASLE, MAMU VAM JEBEM IZRASLU, GDE VAM JE MASA PICKE JEDNE JAO MINGOVSKE? KVARITE OVU PLEMENITU IGRU SVOJIM KRACIMA KOJE NAZIVATE RUKE, MESTO DA BUDETE SITNI ALI DINAMITNI POPUT AJVERSONA I MEKEJLEBA BOA!

To je ipak moj stil. Pošto imam metar ipo

14. E u kurac jebote, k'o da se skupljamo za Ragbi.
    Mogu u nedelju verovatno, al' ne bih se cimao na Kališ jbg, a i nije mi to to ako se dovede više ljudi sa strane, mogu i ja da iscimam bar tri ortaka, al' onda ću da pikam u kraju.

15. Znači ako nas ima četvorica da ne cimamo još dvojicu da nas bude 6, nego da pikamo u kraju svako za sebe sa još par ortaka? :) Kažem kališ, jer neće biti gužve, a možda je i logistički lakše. Kako oćete

16. Znači ako nas ima četvorica da ne cimamo još dvojicu da nas bude 6, nego da pikamo u kraju svako za sebe sa još par ortaka? :) Kažem kališ, jer neće biti gužve, a možda je i logistički lakše. Kako oćete

Pa dobro, to je moje mišljenje, ako ne možemo da skupimo 6 igrača ne treba ni da se cimamo. Ok je da dođe 1-2 igrača k'o na fudbal, al' ako nas ima solidno pa samo da doprinesu. Nije mi to neki ugođaj da svako vodi igrače sa sobom da bismo se skrpili. Ako se ostali slažu za Kališ banuću, neću da budem HEJTER. :)

17. Mozda i ja dodjem, ali ja mogu samo u nedelju da prikazem svoj raskosni talenat...

18. Колико видим у недељу могу сви осим Густог?

19. A pušite kurac, ja imam utakmicu u nedelju u dva.

Al' dobro, ako je volja većine u nedelju, onda tad igrajte, ja ako uspem da iskombinujem nešto, doći ću

20. Па немам појма онда јебига, ја сам појео говно. Нек се изјасне сви.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.