Читаво вријеме вас гледам како се мучите :Д
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХХАХАХХАХ
pa šta vam ja kažem, jeste amateri pu! ništa, čekaj da zaspi :D
AAAAAAAAAAAAA PARTIBREJKERU
А гледам на 15 муке, да се брише, аууууу, реко' да ли да их прекинем или да пуштим да се муче, забавније је било овако :Д
Mada sakupismo već jedard tries. :)))
ma ja refrešujem tamo u autor i vidim stalno ti malopre, skonto sam odmah :D al reko da ne uteknemo u stotinku ko i urradu jednom :D
Видио сам, што ћу, нисам био ту, морам и ја изаћ неђе из куће понекад :)
E jes bezobrazan. lolololollo
хехехеех, ово је било весело :)
Jesam vam govorio, znam ja dobro njegovu taktiku. Idemo na trenig momci, vidjeće on svoje B)
Ништа, вребајте кад нисам ту, што да вам кажем :Р
znala sam da brises, partibrejkeru!
нека нека црногорац, заспаћеш ти... :)
Нисам брисао него сам вребао :)
Заспаћу, ноћас можда и раније јер морам да устајем у 9 сјутра, али имате и ноћас шансу ако будем играо ЦС :)
идемо поново
1 (словима: ЈЕДАН!)
2
A dobar je bio urrad na onom brojanju do 1000, stavim ja 999 broj i čampi da stavi 1000 on promeni u 10.000 lolololo
Задњи број од мене за вечерас друштво, идем да кунтам, ваља ми сутра устајати рано :)
3
4
Ali ipak ovaj moj zgoditak u devedesetoj se ne zaboravlja, vrati post prije i uporedi koliko stotinki sam prije njega 30 upisao B) Kacam Džeko
http://vukajlija.com/forum/teme/42214-broj-do-30-dok-moderator-ne-vidi-nova-tema?strana=36#post_2082359
5
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Читаво вријеме вас гледам како се мучите :Д
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХХАХАХХАХ
pa šta vam ja kažem, jeste amateri pu! ništa, čekaj da zaspi :D
AAAAAAAAAAAAA PARTIBREJKERU
А гледам на 15 муке, да се брише, аууууу, реко' да ли да их прекинем или да пуштим да се муче, забавније је било овако :Д
Mada sakupismo već jedard tries. :)))
ma ja refrešujem tamo u autor i vidim stalno ti malopre, skonto sam odmah :D al reko da ne uteknemo u stotinku ko i urradu jednom :D
Видио сам, што ћу, нисам био ту, морам и ја изаћ неђе из куће понекад :)
E jes bezobrazan. lolololollo
хехехеех, ово је било весело :)
Jesam vam govorio, znam ja dobro njegovu taktiku. Idemo na trenig momci, vidjeće on svoje B)
Ништа, вребајте кад нисам ту, што да вам кажем :Р
znala sam da brises, partibrejkeru!
нека нека црногорац, заспаћеш ти... :)
Нисам брисао него сам вребао :)
Заспаћу, ноћас можда и раније јер морам да устајем у 9 сјутра, али имате и ноћас шансу ако будем играо ЦС :)
идемо поново
1 (словима: ЈЕДАН!)
2
A dobar je bio urrad na onom brojanju do 1000, stavim ja 999 broj i čampi da stavi 1000 on promeni u 10.000 lolololo
Задњи број од мене за вечерас друштво, идем да кунтам, ваља ми сутра устајати рано :)
3
4
Ali ipak ovaj moj zgoditak u devedesetoj se ne zaboravlja, vrati post prije i uporedi koliko stotinki sam prije njega 30 upisao B) Kacam Džeko
http://vukajlija.com/forum/teme/42214-broj-do-30-dok-moderator-ne-vidi-nova-tema?strana=36#post_2082359
5