Broj do 200 dok moderator ne vidi "NOVA TEMA"

1. Читаво вријеме вас гледам како се мучите :Д

2. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХХАХАХХАХ

3. pa šta vam ja kažem, jeste amateri pu! ništa, čekaj da zaspi :D

4. AAAAAAAAAAAAA PARTIBREJKERU

5. А гледам на 15 муке, да се брише, аууууу, реко' да ли да их прекинем или да пуштим да се муче, забавније је било овако :Д

6. Mada sakupismo već jedard tries. :)))

7. ma ja refrešujem tamo u autor i vidim stalno ti malopre, skonto sam odmah :D al reko da ne uteknemo u stotinku ko i urradu jednom :D

8. Видио сам, што ћу, нисам био ту, морам и ја изаћ неђе из куће понекад :)

9. СМарко
    А гледам на 15 муке, да се брише, аууууу, реко' да ли да их прекинем или да пуштим да се муче, забавније је било овако :Д

E jes bezobrazan. lolololollo

10. хехехеех, ово је било весело :)

11. Jesam vam govorio, znam ja dobro njegovu taktiku. Idemo na trenig momci, vidjeće on svoje B)

12. Ништа, вребајте кад нисам ту, што да вам кажем :Р

13. znala sam da brises, partibrejkeru!

14. нека нека црногорац, заспаћеш ти... :)

15. Нисам брисао него сам вребао :)

Заспаћу, ноћас можда и раније јер морам да устајем у 9 сјутра, али имате и ноћас шансу ако будем играо ЦС :)

16. идемо поново

1 (словима: ЈЕДАН!)

17. 2

A dobar je bio urrad na onom brojanju do 1000, stavim ja 999 broj i čampi da stavi 1000 on promeni u 10.000 lolololo

18. Задњи број од мене за вечерас друштво, идем да кунтам, ваља ми сутра устајати рано :)

3

19. 4

Ali ipak ovaj moj zgoditak u devedesetoj se ne zaboravlja, vrati post prije i uporedi koliko stotinki sam prije njega 30 upisao B) Kacam Džeko

http://vukajlija.com/forum/teme/42214-broj-do-30-dok-moderator-ne-vidi-nova-tema?strana=36#post_2082359

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.