Prijava

Sta kenjas Strajo majke ti?....ajd realno?

ko je izasrao govna tolika?..ko kenja sa balkona?

jebote, dosao si na sajt sa poluplagijatom, nadrkao se na kritiku, napisao mi definiciju, za onaj drugi nalog i kenjas....

80 posto definicija su ti prepravljene tudje fore, fore iz skeceva, sa jutjuba, neciji komentari..

kako ti mislis da to moze tako i drugi misle da to moze...

jedino je razlika sto ti biras malo kvalitetniji materijal a oni prvo sto ih nasmeje...

i sad ti kukas kako ti je zao sto si otvarao temu...

ajd ne seri, leba ti...

Uuuuu, sta ti reko...

Brus nemoj da se ljutiš nije tebi upućeno nego dežurnim kenjatorima kao što je Javio ili ovaj, ovo Crno kako god koji kao da ne žele da se bilo šta promeni ovde.
Ja da hoću da mi se odabere definicija pitao bih nekog moda ili Kaizena i bila bi odabrana to je najmanji problem što se mene tiče.
Nego ajde, rekoh daću nekome ideju pa će da je iskoristi ili takvu ili da dobije sličnu pa da napravi neki fazon na sajtu da malo živne.
No dobro, sve u svemu boli me baš kurac kad bolje razmislim, nema me više na ovoj temi.

Prvo i osnovno, svi koji su došli na sajt imali su daleko manje kriterijume za dobre definicije. U početku vam je 80% sajta bilo dobro, definicije, posteri itd. Kako više čitate i duže ostajete na sajtu, kriterijumi se podižu. Sada su kriterijumi na vrlo visokom nivou, ne može da vas nasmije nešto na šta ste se kidali kada ste došli na sajt. Pročitali ste previše dobrih definicija i na osnovu njih ste svoje standarde podigli veoma visoko. Malo je ljudi koji mogu da pišu isto ili bolje od ovih najpopularnijih autora na sajtu, malo.
Drugo, publika. Popularizacijom sajta naravno da će se izgubiti na kvalitetu svega. Što je veća masa, teže se probijaju oni najbolji iz nje, to je jednostavno tako. Sada je došao period kada laki humor postera i reakcija preovladava kod publike sajta jer to je ono što je za masu, laki brzi humor gdje ne moraš da odvojiš minut-dva vremena da bi pročitao nešto dobro.
Na kraju to naravno da utiče na starije članove, smore se da pišu, smore se i da čitaju.
To je za mene potpuno normalan redosljed razvijanja ne samo ovog sajta, nego i svih sajtova koji su popularni.

e jebite se, da sam znao da ide katanac na temu, ne bih pisao ovo uopšte, ionako je glupo.