Prijava

ОДАБЕРИТЕ МУ ТЕМУ !!!22

Заузета им рука, морају прво да издркају на неки његов пост, па ће и то да измисле, полако...
И не знам зашто се сви малтретирају... Кад видите да он отвара тему, јебено игноришите, а не да се примате ко пелцер....

ali mi je bilo toliko odvratno kad sam to video da sam počeo da osećam blagu odvratnost prema tim ljudima

Toliko odvratno da si osetio odvratnost? Zvuči kao cirkularna argumentacija. Pošto ti je to bilo odvratno kad si video, to znači da uzrok blage odvratnosti koju osećaš prema njima uopšte ne leži u tom prizoru, već je od ranije bio prisutan u tebi. Budi iskren prema sebi, ti si oduvek bio homofob!

Oh, ljudska gluposti beskrajna...

Dobro je ovo Branislave, samo bih ti iz iskustva s ovim sajtom preporučio da ne trošiš previše energije ovde, al čini mi se da se ti dobro zabavljaš čineći od sebe lakmus za budale, pa ako ti je tako interesantno...

Ja bih samo reko da ne postoji prirodno (samim tim ne postoji ni neprirodno), da je taj koncept fikcija i to je sve. Inače su ti na mestu argumenti, pa ovima ostaje samo da seruckaju...

Не знам ни једног педера да слуша Митра Мирића или Шабана Шаулића и где то може бити нормално?

Fala Bogu neko normalan! To Sreto!

Sve si u pravu, ne postoji neprirodno, homoseksualnost nije neprirodna, ali u startu postoji jedna greška:

mnogi hrišćani će odgovoriti: "Bog postoji izvan prirode, prema tome Bog je izvan logike i izvan racionalnosti." Dakle, ako si ti jedan od tih hrišćana koji prihvata takvu tezu, to znači da je i Bog neprirodan.

Samo zameniš netačnu reč "neprirodan" tačnom rečju "natprirodan", i voila, propade naslov posta, kao i smisao cele priče. Za hrišćane bog je natprirodan, ne neprirodan, a to su dve stvari semantički užaaaaasno daleko. Baš ne volim kad čovek na ovako grub način krivi činjenice, pa makar u osnovu i bio u pravu.

Suviše si uskih shvatanja i kilavog obrazovanja da bi se zapitao zbog čega bi uopšte prirodu i Boga doživljavao prema sebi i sopstvenim shvatanjima. Moj savet:

- Ustani od kompjutera.
- Zapali prva tri automobila na parkingu, kako bi sebi obezbedio ulaznicu za zatvor.
- Udji u grupnu prostoriju, skini se go, i hrabro, sigurnog glasa i čvrstog pogleda uzvikni : Bog je neprirodan, kao homoseksualnost!

Dok to ne učiniš, smatraću te samo za još jednog ne tako neophodnog stvora koji gamiže i zadovoljava fiziološke potrebe, čekajući da ostari i umre.

Tako je Vstalimbraeee! Udaj se za mene!

Suviše si uskih shvatanja i kilavog obrazovanja da bi se zapitao zbog čega bi uopšte prirodu i Boga doživljavao prema sebi i sopstvenim shvatanjima. Moj savet:

- Ustani od kompjutera.
- Zapali prva tri automobila na parkingu, kako bi sebi obezbedio ulaznicu za zatvor.
- Udji u grupnu prostoriju, skini se go, i hrabro, sigurnog glasa i čvrstog pogleda uzvikni : Bog je neprirodan, kao homoseksualnost!

Dok to ne učiniš, smatraću te samo za još jednog ne tako neophodnog stvora koji gamiže i zadovoljava fiziološke potrebe, čekajući da ostari i umre.

Sloboda - Rad 1-0

Мислим да си појам природног превише генерализовао. Универзум, и све ђаконије у њему јесу природа на неки начин, али када људи чују реч ''природно'' углавном помисле на планету Земљу, и све што је на њој, јер то је оно што можемо да доживимо својим чулима као природу. Више ме дотиче што је озонски омотач тањи него што је Плутон изгубио статус планете или што се угасила нека звезда у неком кутку космоса. Дакле сведи ''природно'' на Земљу. У једној реченици су пчеле, педери небодери и свемир, дечко који ти је курац???

Е сад, добро је познато а и сам си навео, да су се људи својим умом узигли од ''нижих'' врста. Из тога ја закључујем да је људски род, односно свака његова јединка свесна свог постојања. У људкој природи (наравно као и сваког живог бића) је да се размножава. Дакле курац-пичка транс. Хомосексуализам је неприродан из тог разлога. Сад кажеш ти ''али види и пингвини и жирафе се међусобно трпају у рч''... е јебига пази сад ово. Човек, неке врсте мајмуна и мислим још делфини су ЈЕДИНИ СИСАРИ који упражњавају секс из задовољства и забаве. Наравно са супротним полом. Чак и ако постоје педери делфини или мамуни (лоло) нису свесни шта тачно раде. Можда је пингвину било хладно па се збунио и кресно супарника. Човек је свестан свог постојања и своје мисије на планети, и то што неко воли да се педерише и изгледа смешно радном народу ради из чистог задовољства или је рођен тако. Ово прво није прихваћено као нормално из разумних разлога (једноставно је одвратно већини, мислим оно, ако оћеш да једеш керове иди у Кину забога) а ови по рођењу су фабричка грешка и требало би да се третирају као Даунов синдром или слично.

Бај д веј, овај пост

Радјард Куплунг
Геј популација је прихваћена у Америци јер имају такав језик да кад певају
"Да л си икада мене вољела", не проваљује се да ли се певач обраћа жени или мушкарцу. Зато Елтон Џон никад није могао надјачати утицај Јужног вепра и Кнеза на Балкану.

је јебено победио.!!! :)

Човек је свестан свог постојања и своје мисије на планети

Nije da cjepidlačim, ali ko je od nas svjestan svoje misije na planeti, a da nije na nekoj halucinogenoj drogi?

Мислио сам своје ''природне'' мисије. Дакле оплодићеш женку, подићи младе и умрети. А своја лична мисија као индивидуе је нешто друго :)))

U svoj toj kosmičkoj prirodi, čovek mi se ipak nekako čini najneprirodnijim...Nisam siguran zbog čega.

Da nije možda....? Ok, Valto razumjeli smo se.

Čovjek je svakako najneprirodniji...mada, ravnoteža bez čovjeka bi svakako bila, blago rečeno, nepojmljiva za nas.

:) Zašto nepojmljiva, pa kako god da okreneš, univerzum, svet i priroda su postali pre ljudi, bilo da veruješ u Knjigu postanja ili u teoriju velikog praska. Po mom sopstvenom shvatanju, čovek je prirodan dokle god razmišlja i postupa racionalno, u skladu sa društvom i okruženjem u kom se to društvo nastanilo.

Čovek kao pojava sa svojim nagonima i prohtevima je ostao isti kroz vekove, no njegova svet se za sve to vreme postepeno menjala i razvijala. Krivo mi je jer su nauka i tehnologija omogućili da se danas bez ikakvih posledica, prosečni, neobrazovani, neinventivni, umišljeni i ambivalentni ljudi bave ozbiljnim temama, kakvim se čovečanstvo u većoj ili manjoj meri zamlaćuje poslednjih 28 vekova.

Ja mislim da bi najbolje bilo da se ukine forum ovde da bi ljudi, umesto što se proseravaju i raspravljaju o nebitnim stvarima, bacili malo pogled na definicije koje niko ne čita! Naravno, tema o kladionici da ostane.

Nepojmljiva, nego šta! Mi ne da ne znamo, mi nismo sposobni da prihvatimo obrasce ponašanja koji bi bili preduslov opstanka. Bez obzira na kako, šta, gdje, otkad, treba znati šta dalje. Zanima me kako da opstanemo. Nekoliko je mogućih scenarija, ali strepim od katastrofe.

У једној реченици су пчеле, педери небодери и свемир, дечко који ти је курац???

Sve je to svemir.

У људкој природи (наравно као и сваког живог бића) је да се размножава

Kako nam je ta priroda dozvolila kurton, abortus i ofinger?

Dopuna vegetatiovnoj teoriji prokreacije kod pedera dečka:

-Postoji i opcija u kojoj bi se obezbijedila veća sličnost sa uobičajenim začećem i trudnoćom. Potrebni su peder donator i peder saksija, da se tako akademski izrazim. Peder saksija treba da ne njeguje svoju rčminu, da ogrezne u govnima i znoju. Zatim donator umetme pelcer u rč saksije i otkine kurac. I na taj način se novi peder razvija u prirodnoj sredini.