Bog je neprirodan, kao homoseksualnost

  1. Trebalo bi vidjeti sa Švarcnegerom. On je snimo neki film pa kontam da će znati.

  2. Немогуће је да на цијелој Вукајлији нема ама баш ниједан педер.

  3. Jednom se kresneš u bulju, i odmah ti zalepe da si peder..

  4. а ови по рођењу су фабричка грешка и требало би да се третирају као Даунов синдром или слично.

    http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20638719.jpg

  5. Tacno sam znao, neulazeci u temu, ko ju je otvorio...

  6. Ko drugi nego Ulon Kolufild, čuveni autor filozofskih bestselera 'U čemu je sve Bog pogrešio', 'Još neke Njegove najveće greške', 'E sad smo konačno sredili Boga' i 'Ma, ko je uopšte taj Bog?'.

  7. mnogi hrišćani će odgovoriti: "Bog postoji izvan prirode, prema tome Bog je izvan logike i izvan racionalnosti." Dakle, ako si ti jedan od tih hrišćana koji prihvata takvu tezu, to znači da je i Bog neprirodan.

    Ово тек сада видим. Велика грешка.

    Човек је свестан свог постојања и своје мисије на планети, и то што неко воли да се педерише и изгледа смешно радном народу ради из чистог задовољства или је рођен тако.

    Ајд' понови ово да видим да ли се зајебаваш или не.

    из чистог задовољства или је рођен тако.

    У чему је разлика? Педер си постао са рођењем, а не постајеш педер убеђењем. Једноставно, нећеш постати педер ако видиш два педера на улици. То што је неко некада карао рибе и онда му завршио курац у буљи је и био педер, само што је то негирао, и најчешће су такви опаснији по околину него они који не негирају. Човек незадовољан животом јер јебе оно што му се не свиђа, на крају са живцима због свега тога има пре да направи срање него човек који ради оно што воли.

    А ако причамо о паради, парада је идиотизам.

  8. Da li je bog homoseksualizam?

  9. Zašto razglabate samo o pederima i kurčevima?
    A lezbe?

  10. Lezbejke nisu pederi, što će reći nisu homoseksualci i nisu bog.

  11. Ja sam pre jebanja kurcem u pičku onanisao i na šimejl porn, ali ne gde ona jebe lika, već žensko na nju ili dve zgodne trandže. Jel to neprirodno? Hoće li me obasjati svetlost Njegova?

  12. Bog nije stvorio Trandžana i Evu nego znate već. Tako da on nema nadležnost nad šimejl pornjavom.

  13. Блек метал ист криг.

  14. Kako nam je ta priroda dozvolila kurton, abortus i ofinger?

    Zato što svako od nas želi da ima potomka sa što boljim partnerom, a ne sa gaborom koji te spanđo dok si u alkoholisanom stanju pokušao da recituješ Jesenjina sobnoj lampi. To je za kurton i abortus. A za ofinger ne znam š'a bi ti reko, da nam se ne bi odijelo gužvalo.

  15. Kurčina kriva. Ima masa ljudi koji uopšte ne žele dimaju dijece.

  16. Zato što svako od nas želi da ima potomka sa što boljim partnerom, a ne sa gaborom koji te spanđo dok si u alkoholisanom stanju pokušao da recituješ Jesenjina sobnoj lampi.

    Откуд знаш?

  17. Ајд' понови ово да видим да ли се зајебаваш или не.

    А што га не прочиташ поново?

    У чему је разлика? Педер си постао са рођењем, а не постајеш педер убеђењем.

    Наравно да нећеш постати педер тако што видиш два педера на улици, а већ си и више него сигуран у своју сексуалну оријентацију. Оно на шта сам циљао је да просто промовисањем ''геј је океј'' људима се педерлук иритантно намеће. Наравно знаш колико идиЈота постоји на планети, и неко од њих ће и пробати курац или исти ''стављати тамо где не треба'', јер подсвест је чудо. Дакле и јесте нека врста убеђења, зар не?

  18. Ti koji ne žele djecu još nisu našli zadovoljavajuće partnere. To ti je to.

  19. Наравно да нећеш постати педер тако што видиш два педера на улици, а већ си и више него сигуран у своју сексуалну оријентацију. Оно на шта сам циљао је да просто промовисањем ''геј је океј'' људима се педерлук иритантно намеће. Наравно знаш колико идиЈота постоји на планети, и неко од њих ће и пробати курац или исти ''стављати тамо где не треба'', јер подсвест је чудо. Дакле и јесте нека врста убеђења, зар не?

    Заправо не. Курац ће пробати неко пробати курац само зато што види да се неко други јебе у рч. То је глупост, једноставно, ако је неко прикривени педер, само њега могу да охрабре, али и то је вишеструко боље него да малтретира жену коју јебе против своје воље.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.