Kao mali sam...

1. Pobegao iz obdaništa. Imao 4 godine. Izveli nas napolje i ja se sakrio u neki tunel, pa kad otišli ka zbrisao. Tražila me i vojska i policija.

2. Dirao drugaricu iz obdaništa za genitalije dok smo spavali.

3. Ja sam sa 4 godine prvi put zaglavio u hitnu zbog alkohola. Bio kod očevih na selu i, kako je običaj kod Dinaraca, dete se mora čeličiti.

4. I ja sam u vrtiću maltretirao devojčice, mada su to svi radili.

Elem, opasan skeč allert:
    - Šta je Agilni radio kao mali?
    - Ustao jutros.

5. Ja sam sa 7 god u sred zime isprskao dedu vodom sa česme, u sred zime. PalIli neku vatru oko česme da je odlede.

Deda umro posle dvajes dana.

6. Joj, da Gonzo vidi i piše šta njegov mali radi :D

- Šta je Labokv dobio kao mali?
    - Dosije.

7. ...пишао прадеди у шаке. Ваљда нисам хтео да пишам па овај скупио шаке и реко "цепај куре". Ваљда је урин мој лековит јер је прадеда још жив. Има 90 година а богами може да се потрка са мном још увек.

8. To je bolesno Čegi.

9. Kao mali sam se otrgnuo od sestre kad sam izlazio iz autobusa i trenutak kasnije me je udarila Lada. Kotrljao sam se desetak metara. Imao sam nepunih 6 godina, nisam imao prelom, nisam imao ogrebotinu niti bilo kakvu unutrašnju povredu. Ladi sam polomio šoferšajbu.
    http://dramaindo.com/wp-content/uploads/2016/06/Man-of-Steel.jpg

10. ..popio esenciju, imao godinu dana. Otrovao se i bio dva meseca u bolnici.

11. мирисао столице након што су гости отипшли

12. Joj, da Gonzo vidi i piše šta njegov mali radi :D

Video sam Prove, ali me mrzi da pišem.

13. ...протјеран.

14. Ka mali sam nabio ispitivac za auto u uticnicu.
    http://www.molydon.hr/images/proizvodi_v/v-ispitivac_napona_6_24v_cartrend_-_80178spa.jpg

Ovu stipaljkicu sam na uzemljene cepio i rkno spic u uticnicu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.