Kao mali sam...

1. Pobegao iz obdaništa. Imao 4 godine. Izveli nas napolje i ja se sakrio u neki tunel, pa kad otišli ka zbrisao. Tražila me i vojska i policija.

2. Dirao drugaricu iz obdaništa za genitalije dok smo spavali.

3. Ja sam sa 4 godine prvi put zaglavio u hitnu zbog alkohola. Bio kod očevih na selu i, kako je običaj kod Dinaraca, dete se mora čeličiti.

4. I ja sam u vrtiću maltretirao devojčice, mada su to svi radili.

Elem, opasan skeč allert:
    - Šta je Agilni radio kao mali?
    - Ustao jutros.

5. Ja sam sa 7 god u sred zime isprskao dedu vodom sa česme, u sred zime. PalIli neku vatru oko česme da je odlede.

Deda umro posle dvajes dana.

6. Joj, da Gonzo vidi i piše šta njegov mali radi :D

- Šta je Labokv dobio kao mali?
    - Dosije.

7. ...пишао прадеди у шаке. Ваљда нисам хтео да пишам па овај скупио шаке и реко "цепај куре". Ваљда је урин мој лековит јер је прадеда још жив. Има 90 година а богами може да се потрка са мном још увек.

8. To je bolesno Čegi.

9. Kao mali sam se otrgnuo od sestre kad sam izlazio iz autobusa i trenutak kasnije me je udarila Lada. Kotrljao sam se desetak metara. Imao sam nepunih 6 godina, nisam imao prelom, nisam imao ogrebotinu niti bilo kakvu unutrašnju povredu. Ladi sam polomio šoferšajbu.
    http://dramaindo.com/wp-content/uploads/2016/06/Man-of-Steel.jpg

10. ..popio esenciju, imao godinu dana. Otrovao se i bio dva meseca u bolnici.

11. мирисао столице након што су гости отипшли

12. Joj, da Gonzo vidi i piše šta njegov mali radi :D

Video sam Prove, ali me mrzi da pišem.

13. ...протјеран.

14. Ka mali sam nabio ispitivac za auto u uticnicu.
    http://www.molydon.hr/images/proizvodi_v/v-ispitivac_napona_6_24v_cartrend_-_80178spa.jpg

Ovu stipaljkicu sam na uzemljene cepio i rkno spic u uticnicu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.