Кад сам био мали мислио сам ...

1. Мислио сам да од уједа смрдибубе ћу смрдим 5 дана.

2. Ја Исуса Христа нисам замишљао као особу , него као неки крст. Немам појма ваљда су ми ријечи крст и Христ биле ненормално сличне , у сваком случају мој Исус је био двије даске које се крећу по пољанама.

3. Mislio sam da je sve super.

Može lok na ovu temu slobodno, ovo je poenta. :)

4. Ја Исуса Христа нисам замишљао као особу , него као неки крст. Немам појма ваљда су ми ријечи крст и Христ биле ненормално сличне , у сваком случају мој Исус је био двије даске које се крећу по пољанама.

Sad ce valsinarb da otvori temu o Isusu kao drvenoj gradji.

5. Mislio sam da je večera neka suva hrana a da se ručak jede samo na kašiku. I kad mi majka za ručak donese pomfrit ili šnicle ja se derem :
    VIDIŠ LI DA JE TRI SATA , JA NEĆU VEČERUUUU !!!

6. Hahaha koji si ti ljkra Serloce. ololo

7. Мислио сам да су Борусија и Белорусија исти фудбалски клуб.

8. Patispanj, Stefi, kurcis se sto si jeo poNfrit i sniclu, a mi jeli koru od leba i ponekad glodali kosku. Pod uslovom da je bio praznik.

9. Patispanj, Stefi, kurcis se sto si jeo poNfrit i sniclu, a mi jeli koru od leba i ponekad glodali kosku. Pod uslovom da je bio praznik.

Пишким по сиротињи !!2

10. ... да никад нећу научити да читам, лоло.

11. Збуњивало ме је кад певамо у вртићу "кад си срећан и кад желиш здругим делит срећу ту", кад дође до дела, "викни тадура", а ми вичемо само "ура", без "тад".

12. -Да су у тевеу мали људи, и да ћу једном добити прилику да уђем у тај исти теве. Покушао пар пута, неуспешно, чак сам и једном приликом обалио све око телевизора док сам се врзмао ту, за шта сам добио добре батине.
    -Да прутом (забадање у земљу па подизање истог у вис) могу да призовем кишу и контролишем ветар. Тачније, то смо радили колективно, нас тројица, и прилично сам убеђен да је једном прошло. :)
    -Да сам најпаметнији у одељењу кад је учитељица рекла да комотно могу да читам новине колико ми је добро ишло читање, те сам редовно читао неке новинчуге, како бих доказао своју "мудрост".
    -Да је врабац мали голуб
    Сетићу се још нечега ваљда, јеб'огаотац.

13. -Да је врабац мали голуб

ахахахахах ово ми се свиђа , ово с телевизором је клише.

14. Da postoji kraj svijeta, znači negdje ima neka beskrajna litica i smarao oca da mi objasni šta je to iza te litice.

15. Кад сам био мали нисам знао ко су ти Бајини из Чикага што су му слали поклоне.

16. - да полиција може да те натера да поједеш супу.
    - да је највећа јединица за меру одавде до месеца.
    - да се деца рађају из пупка (и дан данас мрзим пупак због тога, траума...)

17. Играчка ми је био глобус, па сам мислила да су и на правој Земљи исписана имена држава :)
    И мислила сам за једног рођака да је Бил Клинтон и да ће да нас побије.
    Мислила сам и да се шпенадле не могу купити у продавници, него да то сакупљаш на свадбама и чуваш до своје свадбе, иначе не можеш да се удаш.

18. Mislio sam da je serijski ubica -ubica iz serije i da se od povrca povraca. :))

19. I sto je najjace mislio sam da nova godina pocinje u 1 i uvek se cudio sto ljudi slave u 12.
    Mislio sam da u filmovima ne postoji TV jer mu to dodje kao paradox, mada ima neke logike.. Svidja mi se kako sam razmisljao xD

20. omg naviru secanja: Mislio sam da ako se stavim u neki specifican polozaj koji tteba da otkrijem da cu resetovati ceo svemir jer je to kao neko reset dugme :D

Mislio sam da su kaubojci pozitivci a indijanci negativci

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.