Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Мислио сам да од уједа смрдибубе ћу смрдим 5 дана.
Ја Исуса Христа нисам замишљао као особу , него као неки крст. Немам појма ваљда су ми ријечи крст и Христ биле ненормално сличне , у сваком случају мој Исус је био двије даске које се крећу по пољанама.
Može lok na ovu temu slobodno, ovo je poenta. :)
Sad ce valsinarb da otvori temu o Isusu kao drvenoj gradji.
Mislio sam da je večera neka suva hrana a da se ručak jede samo na kašiku. I kad mi majka za ručak donese pomfrit ili šnicle ja se derem :
VIDIŠ LI DA JE TRI SATA , JA NEĆU VEČERUUUU !!!
Hahaha koji si ti ljkra Serloce. ololo
Мислио сам да су Борусија и Белорусија исти фудбалски клуб.
Patispanj, Stefi, kurcis se sto si jeo poNfrit i sniclu, a mi jeli koru od leba i ponekad glodali kosku. Pod uslovom da je bio praznik.
Пишким по сиротињи !!2
... да никад нећу научити да читам, лоло.
Збуњивало ме је кад певамо у вртићу "кад си срећан и кад желиш здругим делит срећу ту", кад дође до дела, "викни тадура", а ми вичемо само "ура", без "тад".
-Да су у тевеу мали људи, и да ћу једном добити прилику да уђем у тај исти теве. Покушао пар пута, неуспешно, чак сам и једном приликом обалио све око телевизора док сам се врзмао ту, за шта сам добио добре батине.
-Да прутом (забадање у земљу па подизање истог у вис) могу да призовем кишу и контролишем ветар. Тачније, то смо радили колективно, нас тројица, и прилично сам убеђен да је једном прошло. :)
-Да сам најпаметнији у одељењу кад је учитељица рекла да комотно могу да читам новине колико ми је добро ишло читање, те сам редовно читао неке новинчуге, како бих доказао своју "мудрост".
-Да је врабац мали голуб
Сетићу се још нечега ваљда, јеб'огаотац.
ахахахахах ово ми се свиђа , ово с телевизором је клише.
Da postoji kraj svijeta, znači negdje ima neka beskrajna litica i smarao oca da mi objasni šta je to iza te litice.
Кад сам био мали нисам знао ко су ти Бајини из Чикага што су му слали поклоне.
- да полиција може да те натера да поједеш супу.
- да је највећа јединица за меру одавде до месеца.
- да се деца рађају из пупка (и дан данас мрзим пупак због тога, траума...)
Играчка ми је био глобус, па сам мислила да су и на правој Земљи исписана имена држава :)
И мислила сам за једног рођака да је Бил Клинтон и да ће да нас побије.
Мислила сам и да се шпенадле не могу купити у продавници, него да то сакупљаш на свадбама и чуваш до своје свадбе, иначе не можеш да се удаш.
Mislio sam da je serijski ubica -ubica iz serije i da se od povrca povraca. :))
I sto je najjace mislio sam da nova godina pocinje u 1 i uvek se cudio sto ljudi slave u 12.
Mislio sam da u filmovima ne postoji TV jer mu to dodje kao paradox, mada ima neke logike.. Svidja mi se kako sam razmisljao xD
omg naviru secanja: Mislio sam da ako se stavim u neki specifican polozaj koji tteba da otkrijem da cu resetovati ceo svemir jer je to kao neko reset dugme :D
Mislio sam da su kaubojci pozitivci a indijanci negativci