Toma pobedio - šta će biti dalje?

1. Baš je super što je Tomy pobedio, ja glasao za njega.
    Šta će biti? Svakako, velike promene, roditelji će vam imati posla i para, studiraćete besplatno, moderatori vam neće brisati definicije i svako će naći devojku koju zaslužuje.
    Recimo, ja na poslu imam jednog fanatičnog Đinđićevca i čak i on je glasao za Tomyja, jer, složili smo se, svaka promena je bolja, pa makar i na lošije...samo što u slučaju Srbije ne može da bude mnogo lošije

2. moderatori vam neće brisati definicije

E, za ovo piši propalo odmah :)

3. Иначе, све остало је реално. :)

4. a vidis Peki kako ja to vidim...

kad naidje bolji frajer od mene, malo ih je, ali ako naidje, pa me riba ostavi, jebi ga, bolji je...nista ja tu nisam sjebao...bolji je...lepsi, zgodniji, pametniji, bogatiji, jebem li ga, bolji...

a kad naidje gori i riba me ostavi, ja sam nesto sjebao...debelo...ako je ona morala da ode sa prvim kretenom koji je naisao dakle ne valjam, glup sam, imam mali kurac, pricam tecno, smrde mi noge...

sad ima 4 godine da popravi stvari...AKO, AKO je tako dobar ko sto tvrdi..

ocisti partiju, 4 godine vladaj, tvoja partja, kaki kurac premijer, budi presednik partije, bez mrlje, bez kriminala, setaj od opstine do opstine i jebi kretene...

i vratio se ko covek...za 4 godine...

5. Јеботе, имам осећај да смо колективно искочили из неке сатиричне приче. У ствари, уопште нисам сигуран да ли ми је ово смешно или тужно.
    Ја нисам гласао. Писао сам јебени програм целу ноћ, а глава ме болела цели јебени дан. Ни на фудбал са Курајбером нисам отишао.
    Не мислим да ће ово ишта да промени у било ком смеру. Једноставно неће. Само ћемо уместо једног имати другог на власти.
    Макар ништа не урадио тај човек ће представљати све нас. А тај човек, што рече Пеки, само црногорски зна од страних језика. Тај исти човек је скупљао јефтине поене штрајкујући гладу. Једноставно, то је једина промена коју ја видим.

6. A jel moguce da je svima glavni argument protiv tome postala njegova diploma?

A zasto je tadija sa diplomom psihologije strucniji da vodi drzavu od tome sa kupljenom diplomom? Jesu li ga mozda naucili neku ekonomiju na tim studijama psihologije?
    Jesu li ga mozda naucili nesto konkretno o bilo cemu sto on koristi na funkciji predsednika?
    Da ne radi mozda predsednik neke analize licnosti, ili ispituje motive ljudi sa kojima se susrece? Da nece mozda negde da kaze da je po Frojdu predsednik Norveske neznamtijasta, ili je po Jungu Obama kuracpalac?

Ae molim vas , ukljucite mozak, i nemojte uzimati za argumente nesto sto pricaju jedan protiv drugog.
    Tako je, i jedan i drugi nemaju nikakve skole niti bilo kakvo znanje za vodjenje drzave,tako da je isti MR DR Tadija i Toma diploma.

A pekijev post nije za aplauz. On je upravo primer koliko je mediji uticu na njegovo misljenje. Odjednom je lepota presudna za predsednika, odjednom je sirina ramena i lepsi osmeh bitan faktor u drugom krugu.

Nisam ni za Tadiju ni za Grobislava, al kenja mi se od ovih komentara tipa sad nam dolaze ratovi, keve spremajte sinove, pripremite dokumentaciju za umrlice, pakujte kofere i gradite sklonista, jescemo jednu grasku pasulja po rucku, ko u onom jebenom crtanom filmu, sunce nikad nece izaci u srbiji, non stop ce padati kise, duvati vetrovi jer nam je prelepi, diplomirani tadic ostao bez funkcije predsednika..

Mnogo je bitnija stvar ta sto nam je zadrigli radikal koji je preko noci postao evropejac oformio najjacu stranku u Srbiji.. Kad smo to dozvolili,onda je savrseno nebitno da li ima kupljenu diplomu ili 6 fakulteta..

7. Гази, ел признајеш изборе?

8. Па нисам баш сигуран Јавио да ти је поређење на месту. Мислим, твоја риба може да, ако већ ти не ваљаш, остане сама. Дакле, она не мора нужно да се јебе са неким. С друге стране, ми морамо да се јебемо са неким, односно мора неко да нас јебе и да имамо неку владу. Једино да Могша добије власт и да наступи анархија, мада га и Могша нема нешто...

9. moze, ali ako joj se prijebe moze da se pojebe sa prvim koji naidje...

e to su Kostunica i Nikolic...

prvi koji su naisli posle losih..

10. e da, imali smo izbor, Dacic, Stankovic, Ceda i Jadranka...

11. a i za taj takav izbor smo mi krivi...

u normalnoj zemlji TNT oko pojasa, puna skupstina i KABUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMM

12. A jel moguce da je svima glavni argument protiv tome postala njegova diploma?

Не може Тома, Тадија или Слоба да мења државу. Не можемо ни ја, а богами ни ти, ни било ко одавде да утичемо на свест људи о неким стварима. Није једини разлог високе стопе незапослености слаба економија, јер је висока стопа незапослености узрок слабе економије. Ако не можеш да нађеш посао, пробај, ради нешто, истоварај цемент, јебига, крени од себе, и уместо што џабалебариш за компом, заради макар тих јебених 15 000. Али људима је све тешко. За то није крив Тома, ни Слоба, ни Тадић, за то су криви људи који су навикли на лош систем државних фирми - одеш кад хоће на посао, попијеш кафу, прочиташ новине, играш солитер, радиш сат-два и кући, и добијаш пуну плату. Јебига, не функционише то тако. Фирма на тај начин има све веће расходе, а све мање приходе и природно је да се угаси. За то је крив бол у курцу присутан код свих. Што бих ја урадио нешто, кад то исто може и неко други да уради? И онда нико ништа не уради. И то је прави разлог мале стопе запослености.

Зато људи који којим случајем добију посао у страној фирми, приватној фирми и имају неки динар, јер тамо мораш да радиш и много лакше та фирма преживљава. Сви раде. А у државној си мали шраф, штафић у држави, и превише си ситан да би некоме одговарао за то. Тако је, јебига. А ако људи почну да добијају отказе у државним фирмама јавља се незадовољство и ко је крив? Власт? Курац власт, ти си крив. О томе се ради.

Овде људи углавном само чекају неку помоћ, а неће сами себи да помогну. Јебига.

Ја председника видим само као лице које представља све нас, које нема неку функцију (то јест, не би требало да је има, пита се око ствари које немају претерано много везе са мном и са тобом) и зато ми је бољи Тадија од Томе.

13. Газимудо, јел си гласао?

14. Ја председника видим само као лице које представља све нас, које нема неку функцију (то јест, не би требало да је има, пита се око ствари које немају претерано много везе са мном и са тобом)

Branko Kockica za predsednika :)

15. Branko Kockica za predsednika :)

Како би то било кул. :)

16. jeste reme, ali riba od glave smrdi...

elektrodistribucija plati komplet alata 1200 evra..i slovima hiljadu i dvesta evra...300 torbi...cekic 4000 dinara...

krecenje 13 hiljada evra..za 1000 kvadrata...13 evra po kvadratu...

12 evra majca..poklon redovnim platisama...200. 000 majci...

dvesta iljada majci im jebem...

opstina rakovica renovira vrtic godinu dana, sminka..

opstina N.Bgd napravi parking prosto za 30 automobila, vrednost radova 300 iljada evra..jeftinije garaze da su kupili..

i tako...

17. ja bi ga istetovirao na ramenu kad bi postao predsednik :)

18. A što se svi plaše Tome? I što vam je Toma nepredvidiv?
    Jebemliga, kako sam shvatio, politike DS - a i SNS -a su danas skoro pa iste. I čemu onda strah? Toma samo nije lijep kao Tadić, sve ostalo je isti kurac. Mislite da će Tomica da se bori za Kosovo?! Neće, kao što nije ni maneken. I obojica će isto proći - nestati s političke scene. A nestaće zato što su se već ogadili narodu i to se vidi i na ovoj temi.
    Mali Sloba polako ali sigurno grabi ka vrhu i dugo će da jaši, pajste šta vam kažem...

19. 13 evra po kvadratu

Pa šta stavljaju u kreč majku mu? Devičansku krv mladih roda?

20. si video?

i to prodje i neko plati...i jos moj sef kaze meni "da im ispomeramo namestaj na sredinu, da im bude lakse"

evo im, reko, kurac sto cu ga pomeram, za 13 iljada da ga nose u zubima...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.