Toma pobedio - šta će biti dalje?

1. kaki mandatari, jave?

2. Ја сам гласао за Тому у првом кругу кад је изгубио, сад не гласам он победи..никако да будем у победничком тиму, укурац!

3. a bokili izneverovo

4. pa ovi bre za premijera...

kolko ja znam, a mislim da znam, presednik predlaze premijera...brez obzira sta ovi kazu....

moze on lepo da kaze, ima pravo, da kaze

"zabole me kurac za tog vaseg, ja ocu da bude premijer pera i idemo da glasamo, a tog vaseg necem da predlozim taman da me cela skupstina jebe u rc"

5. njemu jebote odgovara da ne naprave vladu, da raspusti skupstinu i ide ponovo na izbore...

nakon ove pobede ima da pocisti ds ko pacija govna...

6. Ма не мош бре то Јавио, скупштина бира председника свог, и гласа за неповерење председнику и тако те пичке материне, не мош то сигурно.

7. al vis sta kaze...on nema rok da predlozi mandatara, ali postoji rok za konstituisanje vlade od 90 dana...

http://www.tanjug.rs/novosti/43684/mandatar---ko-moze-da-obezbedi-vladu.htm

8. ma ne bi tadići ni teo da bude premijer, mnogo se tu radi a malo slika....

9. ako taj rok preskoce, pusenje....

10. Па ако је тако, онда би опет ишли избори а онда би његов снс још горе испушио... Не иде му то у прилог ич.

11. dakle on cuti i kenja, 89 dana...konsultacije, konsultacije, konsultacije...predlaze ovog, onog, peru, lazu, miku, nema vecinu, drkanje, tupljenje, istekne 90 dana i ajmo jovo nanovo..

teoretski moguce, sa kostunjavim je bila tako neka situacija, pa sps uskocio zadnji dan da im da podrsku...

da li je realno, to ja vas pitam?

12. mislim da sada ide mahanje novčanicama iza scene, i da te detalje nećemo videti... ali sam siguran da će kešovina dalje da priča umesto nas, a i njih...

13. zasto mislis da bi sns ispusio?

ja mislim da bi profitirali, da bi sjebali ove ko pace dudinje...

14. Toma diplomirao i odmah našao zaposlenje. To je za pohvalu, fale nam takvi preduzimljivi ljudi. Obično se na posao čeka godinama.

Hahaha, čovek izgleda baš ima sreće... Jedva čekam da vidim njegov prvi susret sa Angelom Merkel i sličnima. Nego 'oće li ga primiti u HR. i BIH kao predsednika Srbije, kad bude trebao da ide tamo u zvanične posete, kao što su Tadića, s obzirom na njegovu radikalsku prošlost?

15. da li je realno, to ja vas pitam?

Мсм да није, па они су и организовали све ђутуре да би (гистро) смањили трошкове, сад кад би ишли опет испушио би онај ко је крив за то.

16. Ја могу да схватим да сељаци (на оне који на селу живе мислим) гласају за Тому, јебига, ови уништише пољопривреду, али да у Београду победи... у то нисам могао да поверујем. Ви Београђани не знате шта оћете. А и боле вас курац, увек ће вама бити добро.

17. Ја могу да схватим да сељаци (на оне који на селу живе мислим) гласају за Тому, јебига, ови уништише пољопривреду, али да у Београду победи... у то нисам могао да поверујем. Ви Београђани не знате шта оћете. А и боле вас курац, увек ће вама бити добро.

Јеботе, након пар милиона оваквих постова, ја трипујем да живим на Менхетну. И до јаја ми је. фала вам људеи. :*

18. sta znam, meni taj scenario nekako, nako, moguc..

jebaga, njemu prodje kroz mozak da odnese dzak listica i odnese...

ako mu padne na um ovo, najebasmo...ima jedemo leb i to onaj od prekojuce...

i zanima me stvarno ove evropske integracije, oce to da se nastavi ili odosmo u afriku?

19. ja zivim na Kanarevom, ali za onu vukojebinu odakle sam dosao Kanarevo je Menhetn...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.