Toma pobedio - šta će biti dalje?

1. Милсим да хоће, само сад још спорије и са више захтева, под изговором Томице. Мада, то више зависи од Владе но од председника.

2. Јеботе, након пар милиона оваквих постова, ја трипујем да живим на Менхетну. И до јаја ми је. фала вам људеи. :*

+1

sta znam, meni taj scenario nekako, nako, moguc..

jebaga, njemu prodje kroz mozak da odnese dzak listica i odnese...

ako mu padne na um ovo, najebasmo...ima jedemo leb i to onaj od prekojuce...

Па кажем, мсм да би их гласачи казнили за зајебавање са изборима и тако тим. Ако би Тома сад проузроковао нове изборе, први би отишао да га казним. Ае бре, ниси ту недељу дана, а зајебаваш нас.

3. Иначе, ја нисам гласао.

4. i zanima me stvarno ove evropske integracije, oce to da se nastavi ili odosmo u afriku?

Idemo ka majčici rusiji ako koštun dođe reče da će biti referendum (ako se nešto u međuvremenu nije promenilo).A čisto sumnjam da danas u srbiji ima više od 45% evropejaca sobzirom na krizu u eu,grčkoj itd.

5. Јеботе, након пар милиона оваквих постова, ја трипујем да живим на Менхетну. И до јаја ми је. фала вам људеи. :*

Менхетн...е, јадо. Доказали сте тај ''менхетновски'' менталитет са данашњим избором. Капирам да пратите моду, сацу ретро ствари у моди, али нисте баш морали да нас враћате у пизду материну.

6. Moje skromno misljenje:
    Sad nam sledi vlada DS-SNS-SPS, a to je u stvari i najbolja slika onoga sto su politicari u Srbiji. Obicne marionete , zeljne vlasti i para. Sad ce preko noci oni koji su do juce bili "neposteni, lopovi, preokrenuti radikali, najvece zlo koje je srbiji donelo bombe i puske u zivot, lazni evropejci, i jedina moguca alternativa" postati sasvim prihvatljivi drugoj strani, jer , znate, postoji neka strana koju jos nismo culi,pa oni ipak mogu zajedno..
    Al cak ni tad,niko nece pricati o prevari glasaca.. ja verujem da nijedan glasac DS-a nije glasao za SNS, niti je ijedan glasac DS glasao za SPS,kao sto nijedan glasac SPS i SNS nije glasao za DS.. Na kraju , kad se sloze kockice, sve su to samo obicna slova koja se bore za istu stvar - dublje dzepove na racun svojih gradjana.

7. to majcica ROSIJA!

8. Капирам да пратите моду, сацу ретро ствари у моди, али нисте баш морали да нас враћате у пизду материну.

Hahahaha, ovo ti je odlično. :-)
    Ne znam koji je kurac Beograđanima, za gradonačelnika izaberu Đilasa, a za predsednika Tomu... Čudno mi to nešto. :-)

9. ocemo da pravimo orgije bar Elek?

10. Sad nam sledi vlada DS-SNS-SPS

Oво неће да бива, лебац му. Све остало мање више стоји. (моје скромно :))

11. Javio orgije su svakog dana, jebu nas pa nas rasturaju.

12. Sad nam sledi vlada DS-SNS-SPS

То и треба да буде влада, то су грађани бирали, молим лепо...
    А онда се ви чешите по глави сви заједно, што ништа није боље.

13. Менхетн...е, јадо. Доказали сте тај ''менхетновски'' менталитет са данашњим избором. Капирам да пратите моду, сацу ретро ствари у моди, али нисте баш морали да нас враћате у пизду материну.

Нама је овде до јаја знаш. Стандард нам је 123456789 пута бољи него у било ком другом месту у Србији, Ево, ја лежим на парама. Буљу бришем четворослојним перфексом јер ми се може. Капираш сада иронију?

Јебени комплекс Београда. А у пичку материну, па можда би у Београду била друга слика да 95% становника града не чине људи који су до прекључе орали. Сасвим је реална слика. Београд је препун, можда не сељака, него јебених сељачина. Капираш сада зашто је победио?

14. Добро је што је победио Тома, жуто-црвени неће имати апсолутну власт у земљи.

15. ja sam orao...nisam skoro ali sam orao...traktor, plug, sve brate...i mogu ti reci da je odlican osecaj..

izores dnevno jedno hektar, hektar i po, parkiras traktor na putu pored njive i pogledas rodnu zemlju izoranu..

i pomislis :sutra kad bacim seme, pa nikne psenica, kukuruz, detelina, ihaj:

16. Ukoliko Tadić napravi vladu s Dačićem, tj. Dačić napravi vladu sa Tadićem, nebitno je što je ovaj presednik. Činjenica je da ovi izbori neće ništa promeniti po pitanju stvari bitnih za nas obične smrtnike, to se znalo i pre njih.

17. SNS mora u vladu,jer u suprotnom, Toma moze da odbije bilo sta sto je izglasano u skupstini.

18. Ja ne kontam likove koji i dalje gotive tadića. Ni najmanje ih ne kontam?
    Ne kontam ni ove koji gotive tomija, al ove prve posebno ne mogu da skontam...

19. Rezultat ovih izbora je logična posledica zakona po kome svako ima pravo da bira i da bude izabran. To se zove demokratija, ko je hteo demokratiju, dobio je demokratiju. Sad, umesto što ljudi kukaju apsolutno na svakog ko je izabran da ih vodi, mogli bi možda da se zapitaju da li u stvari sa celim tim demokratskim principom vladavine nešto nije u redu. Ali to bi zahtevalo suviše napora, jer većina nema razvijen kategorijalno-pojmovni aparat kojim bi procesuirali ideju o nečemu radikalno različitom od ovog do sada.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.