Желим...

1. Sad zamišljam sebe kraj tebe ovako obučenog

i jedino što vidim je ja u nekom lateksu na povodcu kraj tvojih nogu hahhaahahahahah
    ahhahahahhahhaa
    nisam ni ja dobra s gloooovom :DDD

2. :отишао у секс шоп по латекс, поводац и огрлицу:

3. a vrati se, nemoj da džabe trošiš pare, imam ja to sve već :PPP

4. сјеееее цовпа ладно си од девојке избосне направијо металику лоло

5. Купио већ, и то боље од твоје опреме, додао и корбач један, нек' се нађе :Р

Ђоми, пацов магија лололо

6. .. da silujem Sašu Lošića.

7. сјеееее цовпа ладно си од девојке избосне направијо металику лоло

ju, daleko bilo :DDD

od kud ti znaš da je bolje od moje kad nisi vidio moje, nisi nikada vidio moj S&M ormar :PP

8. Хм, мораћемо некада да покажемо једно друогме своје "посебне" ормане, верујем да ће бити изненађења :Р

Иначе, желим и ово:

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzpbv83XaS1qb40glo1_500.jpg

9. како сте се нашли..

10. како сте се нашли..

hhahaha jes vidio :))))

može Pacove, ovo zadnje mi se jako sviđa :DDDD

11. ee, kurde, kad dođeš do tog narko šteka, udeli i sirotinji.. makar jedan "soliter" para. može ovaj narandžasti, namanji :DD

12. Желим кишу, ово време убило...

13. Ево кише!

14. Mojito u Jugoslovenskoj kafanskoj lolo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.