Желим...

1. Želim Srbiju bez korupcije, želim ljude sa fakultetom za predsednika.

2. gazimundo, ako je žena sama po sebi seksipilna, štikle tu ne igraju veliku ulogu :)

3. Mala Vidra
    gazimundo, ako je žena sama po sebi seksipilna, štikle tu ne igraju veliku ulogu :)

Naravno da igraju, za razliku od baletanki, u stiklama noge ne izgledaju kao dva nasumicno odabrana balvana iz najblize sume.

p.s. Gazimudo , drago mi je. Nepostojano N ;)

4. gazimundo, pojma nemaš, da ti ja kažem

ps. sama biram kako ću te zvat', ovo je ljepše :D

5. ... peščanu obalu na tri dana.

6. U štiklama ti guza dobije bolji oblik vidrice :)

7. jebeš to kad postanem viša od svakog živog stvorenja
    eh, muke

8. pa dobro ima i nas koji imamo 2 metra i više :)

9. kako suptilno
    "ima nas"
    hahahahaha
    u mojoj okolini slaba vajda

10. Gazimudo
    Srna, serem ti se u baletanke, ugledaj se na mesecarku, u ovim cokulama seksipil raste za 74%

gazimudo,serem ti se u poznavanje žeske obuće,ovo moje nisu baltanke,no čarapice.

11. gazimudo,serem ti se u poznavanje žeske obuće,ovo moje nisu baltanke,no čarapice.

Carapice sa krutom petom? Sta ono kao fazon da furas ono po kuci? Pa parket bi mi se digao od muke..

12. ..дутерам

13. Carapice sa krutom petom? Sta ono kao fazon da furas ono po kuci? Pa parket bi mi se digao od muke..

hahah,kak'u krutu petu ti viš ja ne znajem.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.