Желим...

1. Ženskog dobrovoljca za vikend. Isključio mi je telekom telefonsku/internet linuju na jednom romantičnom brdu, prekrivnom snežnom radošču.

2. Нема потребе да кликћете на тему кад видите да су Пацов или Месечка последњи постовали. Он оће мотор, а она ципеле или тако неки курац.

3. Љавај овне косјерићки. Оћу овај мотор да ми неко поклони:

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/479746_436407853075324_699925935_n.jpg

ЕДИТ: Видра и ти би могли да љубавишете мало и преко пвт-а или чета на фејсу, не можете једно без другог.

4. Јебеш моторе, није то за српске путеве. Ја желим џипа неког великог, гаражу за њега и неограничене количине дизела.

5. jede mi se suvo meso
    al prijesno onako
    tek pod 2-3 vatre što je bilo

6. Alkaloid koji si ti ludak, ja se tebi skreno divim :) Kačiš ubedljivo najluđe gifove na onoj temi i onda dođeš ove i podeliš sa ljudima da želiš bacač plamena. Druže skidam ti kapu :)

7. Занимљив неки мотор.

8. Нема ти видре да коментарише после тебе ња ња ња ња.

9. hahahahaah pacove :D

10. ŽELIM NOVI KIMONOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO i to pod hitno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.