Желим...

1. što će ti ta baba, Manijaku?

2. zasto je ovo na groblju?

3. Ne tripuj me bre! Sad sam krenuo da je oživim i turim odmah na naslovnu!

4. Divi Gavajo Lujo što fotošopuje, kekeke

zasto je ovo na groblju?

trolled++;

5. Ово ми је потребно, не могу да заспим ако не накарадим руку овако испод, укурац.

http://24.media.tumblr.com/97d192163f51225e7bd30ad2bd9efdb7/tumblr_mk4bvwHC1q1ru055qo2_500.jpg

6. E i meni to treba, svako jutro ruka k'o drvena, jebem je.

7. ruka k'o drvena, jebem je.

Beše o tome baš neka tema na forumu, ne merem je sad tražiti. lololo

8. Камин, до јаја волим камине. Али не оне фенси металне, него прави камени камин. И једну кућицу са камином негде у Алпима, са лепим погледом. Евентуално и једног Харлија. Грамофон и пројектор, али неки добар, да могу да направим кућни биоскоп (забрањена 3д технологија). И много књига, квалитетних, разуме се.
    Не бих се бунио ни против Лабурџинија или Ферарија из седамдесетих и осамдесетих.

9. Камин, до јаја волим камине. Али не оне фенси металне, него прави камени камин. И једну кућицу са камином негде у Алпима, са лепим погледом. Евентуално и једног Харлија. Грамофон и пројектор, али неки добар, да могу да направим кућни биоскоп (забрањена 3д технологија). И много књига, квалитетних, разуме се.
    Не бих се бунио ни против Лабурџинија или Ферарија из седамдесетих и осамдесетих.

Bože kao da sam ja ovo napisao.

10. Овакву једну.

А може и две, није проблем.

Mislim da sam video tu sliku pre neki dan, posto sam lajkovao redhead fanpejdz na fejsbuku :)

11. Да, одатле је слика.

12. Desi mi se i da se probudim nocu, ruka utrnula sacuvaj Boze...i meni treba ovo. (mislim na jastuk)