Желим...

1. Riho, jedi pečurke, biće i kum i žena, al moguće da će i da te i ostavi žena ko i mene .... :(

2. Želim da sam učila za ovaj kolokvijum prekosutra.
    Niko mi nije rekao da će fakultet da bude ovako težak :/

3. Pravo. "Studiram". Odem i crtam pačiće po svesci na predavanjima, bar mi je tako prošao oktobar.

4. Spavallica
    posao

бар си добра риба

5. Док гледах љубичасте зраке овог грања у зори,

Ovo me podseti na onu Dučićevu gej pesmu, s ljubičastim gorama, kad upadne u neki trip da se nekoj tamo daleko sviđa.

6. Ovo me podseti na onu Dučićevu gej pesmu, s ljubičastim gorama, kad upadne u neki trip da se nekoj tamo daleko sviđa.

Ovo je Rastkova gej pesma, samo što nije gej, već je baš mužastveno-smrtonosna.

7. To prva godina, ovde u BG-u, a? Što ideš onda na predavanja, kol'ko znam ništa vam nije obavezno? I Dučić nema gej pesme, pu!

8. Dučić je bio sav gej, i cela poezija mu je gej, osim jedne pesme gde priča o nekim crnim konjima, ne mog' se setim tačno, ali mnogo kul pesma.
    Nije u Begeu.. A nisu mi frka predavanja, nego ima mnogo suvoparne materije, koja smara i ne uči mi se i želim kući. :D

9. дучић није био геј, био је највећи искориштавач жена, добро му ишло
    сви би мушкарци волли да су дучић

10. бар си добра риба

ko te to slagao?

11. Da je imao žena u ril lajfu, ne bi pisao kako mu inspiraciju daje fantazija o princezi koja ga čeka u izmišljenoj zemlji. Možda je bio na drogama ko Valdemar, ne znam.

12. не да је имо жена, него их је и другим пјесницима отимао.

13. Da je imao žena u ril lajfu, ne bi pisao kako mu inspiraciju daje fantazija o princezi koja ga čeka u izmišljenoj zemlji. Možda je bio na drogama ko Valdemar, ne znam.

Nisam na drogama, gospo, već savršenstvo tražim nezemaljsko.

14. Dučić je jebao, a jebe i dalje. Tačka.

15. Ах, не реците ми никад: није тако,
    Ни моје срце да то лаже себи;
    Јер ја бих плако, ја бих болно плако,
    И никада се утешио не би!

Čuj plak'o.. Ja ne znam otkada su to muškarcima dozvoljeni izlivi emocija, a pogotovo muškarcima koji jebu.

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121121024628/meme/es/images/0/0e/Homophobic_Seal.jpg

16. Dučić je odvajo emo cave.

17. Pitam, jer je meni manje više sve obavezno, mislim i kad nisu predavanja, vežbe jesu pa nemam izbora, a kad već crtaš pačiće bolje da to radiš u toplini svoga doma :)
    Što se Dučića tiče, ovo što Prof kaže. Mada je Đura Jakšić nenadmašiv :)

18. Mada je Đura Jakšić nenadmašiv :)

Arrghhhhhhhhhhghhhahahaahhhhhhgggggggggggggggg............

19. Dučić je odvajo emo cave.

дучић је емо цавама одвајао куће по европи. боли га гејотични ђока, он се снашо

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.