Dučić je bio sav gej, i cela poezija mu je gej, osim jedne pesme gde priča o nekim crnim konjima, ne mog' se setim tačno, ali mnogo kul pesma.
Nije u Begeu.. A nisu mi frka predavanja, nego ima mnogo suvoparne materije, koja smara i ne uči mi se i želim kući. :D
Da je imao žena u ril lajfu, ne bi pisao kako mu inspiraciju daje fantazija o princezi koja ga čeka u izmišljenoj zemlji. Možda je bio na drogama ko Valdemar, ne znam.
Da je imao žena u ril lajfu, ne bi pisao kako mu inspiraciju daje fantazija o princezi koja ga čeka u izmišljenoj zemlji. Možda je bio na drogama ko Valdemar, ne znam.
Nisam na drogama, gospo, već savršenstvo tražim nezemaljsko.
Pitam, jer je meni manje više sve obavezno, mislim i kad nisu predavanja, vežbe jesu pa nemam izbora, a kad već crtaš pačiće bolje da to radiš u toplini svoga doma :)
Što se Dučića tiče, ovo što Prof kaže. Mada je Đura Jakšić nenadmašiv :)
Riho, jedi pečurke, biće i kum i žena, al moguće da će i da te i ostavi žena ko i mene .... :(
Želim da sam učila za ovaj kolokvijum prekosutra.
Niko mi nije rekao da će fakultet da bude ovako težak :/
Šta studiraš?
Pravo. "Studiram". Odem i crtam pačiće po svesci na predavanjima, bar mi je tako prošao oktobar.
posao
бар си добра риба
Ovo me podseti na onu Dučićevu gej pesmu, s ljubičastim gorama, kad upadne u neki trip da se nekoj tamo daleko sviđa.
Ovo je Rastkova gej pesma, samo što nije gej, već je baš mužastveno-smrtonosna.
To prva godina, ovde u BG-u, a? Što ideš onda na predavanja, kol'ko znam ništa vam nije obavezno? I Dučić nema gej pesme, pu!
Dučić je bio sav gej, i cela poezija mu je gej, osim jedne pesme gde priča o nekim crnim konjima, ne mog' se setim tačno, ali mnogo kul pesma.
Nije u Begeu.. A nisu mi frka predavanja, nego ima mnogo suvoparne materije, koja smara i ne uči mi se i želim kući. :D
дучић није био геј, био је највећи искориштавач жена, добро му ишло
сви би мушкарци волли да су дучић
ko te to slagao?
не да је имо жена, него их је и другим пјесницима отимао.
Nisam na drogama, gospo, već savršenstvo tražim nezemaljsko.
Dučić je jebao, a jebe i dalje. Tačka.
Ни моје срце да то лаже себи;
Јер ја бих плако, ја бих болно плако,
И никада се утешио не би!
Čuj plak'o.. Ja ne znam otkada su to muškarcima dozvoljeni izlivi emocija, a pogotovo muškarcima koji jebu.
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121121024628/meme/es/images/0/0e/Homophobic_Seal.jpg
Dučić je odvajo emo cave.
Pitam, jer je meni manje više sve obavezno, mislim i kad nisu predavanja, vežbe jesu pa nemam izbora, a kad već crtaš pačiće bolje da to radiš u toplini svoga doma :)
Što se Dučića tiče, ovo što Prof kaže. Mada je Đura Jakšić nenadmašiv :)
Arrghhhhhhhhhhghhhahahaahhhhhhgggggggggggggggg............
дучић је емо цавама одвајао куће по европи. боли га гејотични ђока, он се снашо