http://i.imgur.com/0WzMDZo.png
switch i case uopste ne moras da koristis. moz sve preko if da radis, mada je ljepse ovako. ja licno koristim.- В
ja sam decko ekstremno los programer, i nemam frke sa tim, al treba da uporedis tri broja.
ja sam decko ekstremno los programer, i nemam frke sa tim, al treba da uporedis tri broja.e vidiš, ja sam programiranjem počeo da se bavim pre sat vremena i imam frke sa tim :///
switch i case uopste ne moras da koristis. moz sve preko if da radis, mada je ljepse ovako. ja licno koristim.Ma znam da ne mora, al ja sam uvrteo sebi u glavu da oću da rešim i preko kejsa, ali sam u međuvremenu ukapirao da to nemere, tako da mi pomoć više nije potrebna. Hvala puno i ne zamerite <333
- В
switch (a>b)
{
case 1:
switch(c>a)
{
case 1:
printf("najveci je c = %d\n", c);
break;
case 0:
printf("najveci je a = %d\n", a);
break;
}
break;
case 0:
switch(c>b)
{
case 1:
printf("najveci je c = %d\n", c);
break;
case 0:
printf("najveci je b = %d\n", b);
break;
}
}sve najbolje i ovo se ovako ne radi poz :*
- В
ja mogu da smislim nekoliko razloga kelte xexeexxe
al ozbiljno. 
o jebem vas, što ne čitate
Ma ynam, rešio sam ja lako zadatak preko if, al sam zapeo da rešim i preko kejsa, al sad kontam da to jednostavno nemere. Hwala swima, ljubi bratMa znam da ne mora, al ja sam uvrteo sebi u glavu da oću da rešim i preko kejsa, ali sam u međuvremenu ukapirao da to nemere, tako da mi pomoć više nije potrebna. Hvala puno i ne zamerite <333e vidiš, ja sam programiranjem počeo da se bavim pre sat vremenaedit: pozdrav VelikomSrbinu
- В
kad toliko serete,
a kad sve to treba da se spusti na procesora, pa kad treba konjpajler da optimizuje sva ta govna, a imas u rukavu i out of order izvrsavanje, sta mislite u cemu je bolji, da optimizuje kejs ili if?Ja sam zivo u uverenju da je to kejs, al ja nemam pojma sa zivotom.
- само ставиш
http://estaticos02.marca.com/imagenes/2011/06/22/futbol/equipos/real_madrid/1308770894_extras_portada_0.jpg#ubači<deja>
и то ти је сва мудрост - l
jel ima neko da se bavi web dizajnom?
a kad sve to treba da se spusti na procesora, pa kad treba konjpajler da optimizuje sva ta govna, a imas u rukavu i out of order izvrsavanje, sta mislite u cemu je bolji, da optimizuje kejs ili if?mislim da je potpuno isto, jer se switch case kompajlira kao if else if, nema masinski kod za switch koji ce sad nesto tu brze da ti odradi.