Vukajlija i FIST

1. e, a jel bilo bar dzabe pivo?

2. Naterao si da te plusujem na prevaru:). 100 kinti, ekonomično. E da, mislim da tvoj andergraund manje vonja od ostalih.

3. drago mi je.
    a ne sekiraj se, ide ovo na oplemenjivanje

4. Celte, ne može u oplemen šta ti hoćeš. Ako te čuje Surovi, ima da bude tuča moderatora :).
    BTW, Blek popio 3 piva i peo se na sto sa novom kapom :p
    JTU, svaka čast za izveštaj :D

5. euglena trćila dupe ne bi li je ko častio. Smilovasmo se nekako. Na kraju zaspala pod astalom, našla je tetkica jutros :D.

6. Ahahhaha, ja se toga ne sećam :DD

7. Pa kad si popila 22 piva :P.

8. Блек хоул је био пијан?!
    То објашњава оне глупости које је говорио...а шта ли објашњава његове дефинције...

9. JTU, pa on je pijan uvek. On je pijan i došao, i presretao tamo neke devojke da mu skinu kapu :))

10. i jel mu skinula neka?

11. JTU bio u ljubicastom, kao i ja?...Jako mi je zao sto se nismo upoznali, a velika mi je bila zelja:(((((((((((( Nadam se drugi put da cu te upoznati.

12. Elenna i meni je jako žao što si ode tako brzo :(. Mada znam da si i ranije došla :). Al' nekom drugom prilikom... :)

13. Meni se narocito dojmio jedan par, ali ne znam da li su sa Vuke. On imao dugu kosu, visok krupan, u drustvu crne lepe visoke devojke. Neko vreme stajali blizu mene kraj vrata. Da li su sa Vuke? Zna li ih ko? Bok bila u crnoj suknjici i beloj majci? Ko je tip sa crnom kapom, belom majcom i kajlom oko vrata? Ko je Kaizen? Ako neko zna, molim da me obavesti. JTU, znas li ti?

14. Odmah sam pitala Predrazinja za tebe i Bleka:))) cekala da te vidim, a moj drug se ubio od nestrpljenja, i niiiiista... ranije dosli, i ostali i preko vremena koje smo planirali za FIST...Ali drugi put se vidimo, obavezno:)))

15. Pa ti si Elenna samo šmekala okolo :)). Nemam pojma ko su ti :))

16. Elenna, koji sad pa drug :DDD? Pridržinjo je lud k'o struja. Smeje se isto kao Miki Maus sa njegovog avatara :).

17. rano dosla, pa sta drugo da radim:)))))))

18. Да, носио сам љубичасту ролку и имао сам пругасте панталоне - моја омињена комбинација (љубичасто и пруге) и наравно - мој аметист и сребро, без кога не идем.

19. nisam te videla:((((((((((( mnogo mi je zao:(((

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.