Marveljosna Lebac-riba

1. Jeste l' vi čuli za marveljosnu lebac-ribu što pliva u prostranstvima okeana? Fantastično biće koje pohodi tajnovite vode i prirasta raznim srcima širom interneta? Niste? Jeste i imate mišljenje? Ta pišite o marveljosnoj lebac-ribi koju svi cene i poštuju!
    *Tema otvorena i za ljubitelje badžer badžera i ostalih naizgled besmislenih i beskonačnih pesmuljaka koji se mogu naći na netu.

http://breadfish.co.uk/

2. LEBRIBA!
    Novi Isus!
    Nova JK!
    LJEBACRIBA! ♥♥♥

3. Хахаха, орасположи ме ова глупост! х)

4. Хахаха, орасположи ме ова глупост! х)

+1
    Ali mi je ipak Hors nepobediv. :D

5. Ja sam se zaljubila u lebacribu, više nego i džez verziju Horsa :D

6. Ово и Епик сакс гај иду у букмаркс! Одма!

7. MADRLESNA RIBA STORMO I TAČKA!

8. A jes' madrles, nije marveljs, al' šta sad :3

9. Мислим да се сада намеће питање од суштинске важности: Да ли бисте јебали марвељос Лебац рибу?

10. LUK ET MAJ HORS MAJ HORS IZ AMEJZING!

11. Prebacih i kolezi MADRLESNU lebacribu i ene ga, i on se navuko!

12. За оне који су заборавили или никад нису ни знали:
    http://www.youtube.com/watch?v=KHy7DGLTt8g
    Није тако весело, али има ту неку хијарархију, неку живину.

13. Pork nisam videla, oduševljena sam! Ne kao lebacriba, ali odlično! :D

14. Meni je ovaj Sax guy jednom vrtio 3 ipo sata jebena. :D

15. Jebala vas kruriba. Nikad iz glave izaći neće.
    Kruriba ♥

16. Nisam pre gledao ovog Sax gaja! Aaaaaaaaaa! :D Brate rođeni, koja zaraza! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.