Marveljosna Lebac-riba

1. Jeste l' vi čuli za marveljosnu lebac-ribu što pliva u prostranstvima okeana? Fantastično biće koje pohodi tajnovite vode i prirasta raznim srcima širom interneta? Niste? Jeste i imate mišljenje? Ta pišite o marveljosnoj lebac-ribi koju svi cene i poštuju!
    *Tema otvorena i za ljubitelje badžer badžera i ostalih naizgled besmislenih i beskonačnih pesmuljaka koji se mogu naći na netu.

http://breadfish.co.uk/

2. LEBRIBA!
    Novi Isus!
    Nova JK!
    LJEBACRIBA! ♥♥♥

3. Хахаха, орасположи ме ова глупост! х)

4. Хахаха, орасположи ме ова глупост! х)

+1
    Ali mi je ipak Hors nepobediv. :D

5. Ja sam se zaljubila u lebacribu, više nego i džez verziju Horsa :D

6. Ово и Епик сакс гај иду у букмаркс! Одма!

7. MADRLESNA RIBA STORMO I TAČKA!

8. A jes' madrles, nije marveljs, al' šta sad :3

9. Мислим да се сада намеће питање од суштинске важности: Да ли бисте јебали марвељос Лебац рибу?

10. LUK ET MAJ HORS MAJ HORS IZ AMEJZING!

11. Prebacih i kolezi MADRLESNU lebacribu i ene ga, i on se navuko!

12. За оне који су заборавили или никад нису ни знали:
    http://www.youtube.com/watch?v=KHy7DGLTt8g
    Није тако весело, али има ту неку хијарархију, неку живину.

13. Pork nisam videla, oduševljena sam! Ne kao lebacriba, ali odlično! :D

14. Meni je ovaj Sax guy jednom vrtio 3 ipo sata jebena. :D

15. Jebala vas kruriba. Nikad iz glave izaći neće.
    Kruriba ♥

16. Nisam pre gledao ovog Sax gaja! Aaaaaaaaaa! :D Brate rođeni, koja zaraza! :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.