Prijava

а због чега да будемо срећни и задовољни ? То је питање.

po istrazivanjima boravak na suncu podstice dobro raspolozenje. tako da je nemoguce da si depresivan. tebi je u stvari super samo toga trenutno nisi svjestan.

Од сунца сам максимално успоред и сморен, самим тим ми и депресија наиђе.

Ја сам незадовољан својим поступањем у скоријој прошлости. Јако незадовољан.

@Duče eto vidis, i dalje nisi svjestan koliko ti je dobro :)

а због чега да будемо срећни и задовољни ? То је питање.

moze neko lakse pitanje?

Мене сунце чини срећним више него што Коеља чини срећним писања о ходочашћу. Дакле, то је један веома висок степен среће. Сунце је супер.

Alavi - Plašimo se da će hrana nestati, a i volimo pojesti više jer su nas tako učili a i da porastemo u babinim očima. :)
Nezadovoljni - Ajd da ne kažem kriva država, krivi smo sami mi, jer da imalo uživamo u onome što imamo, bili bismo srećni i zadovoljni.
Depresivni - Pritisci na sve strane, šef na poslu, ne razumevanje od strane porodice i manje podrške od njih. Stalno očekuju novac pa otud i depresija koja ti se uvuče i stalna želja da zadovoljiš potrebe svoje porodice i šefa a tvoje želje niko da ispuni.

Ја сам незадовољан својим поступањем у скоријој прошлости. Јако незадовољан.

Шта је било брате? :)

Does a lot of money really make u happy?

moze neko lakse pitanje?

Дај не зајебавајте се. Чињенично , они који могу да буду срећни су срећни , они који не могу нису. Само што код нас има много људи који не могу , јеби га. Ал' ко им је крив , ко што је Дучић једном приликом написао "човјек је срећан онолико колико то жели да буде".

pa sto pitas kad znas? :)

Па свако може да буде срећан, само што свако има различит повод. Ево Тома је срећан јер је председник.

Još jedna zanimljivost je da su najnezadovoljniji stanovnici Katara, inače zemlje koja ima najveći bruto proizvod po glavi stanovnika!

Држава Х има 6 становника: Перу, Жику, Пају, Гају, Злају и Влају. Бруто производ државе Х је 6.000.000 долара, тј. 1.000.000 долара по глави становника. Завидан број. Од тих 6.000.000, на Перу отпада 5.950.000, а на осталу петорицу по 10.000.

Наравоученије: bruto proizvod po glavi stanovnika можеш да окачиш Мандингу о клин.

Ђенерал Моторс бачио кобјасн !
Амин брате.

Zato što ne jebemo?

n!n@
Zato što ne jebemo?

zato što niste jebane, bi trebalo biti u tvom slučaju, zar ne? lololo