Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne znam, ne bih ja rekao da je Brajant najbolji ofanzivac ove sezone, jednostavno previše lopti troši.
Nece Klipersi nikada pobediti Oklahomu 4 puta. Oklahoma je najbolji tim na Zapadu i jedino vidim Lejkerse koji mogu da prete, naravno, ako bi se mnogo poboljsali u timskoj igri. San Antonijevci su mnogo matori. Bruklin je dobar, Cikago moze samo da ga pusi bez Rouza, tako da ocekujem Majami-Oklahomu finale, ponovo.
Ne znam, ne bih ja rekao da je Brajant najbolji ofanzivac ove sezone, jednostavno previše lopti troši.
Zadnji put kad sam gledao, imao je najveći prosjek poena po meču.
Jeste Čempi, ali po koju cenu? Jebeš ti to kad šutneš 15/45 iz igre, to je uzaludno trošenje lopte u napadu. Imao je i Durant svojih loših momenata, mislim protiv Majamija, ali nije silovao svaku drugu utakmicu
Код офанзиве је грешка што се гледа ко колико шутира и како шутира.... Треба знати и проиграти кад те противник удвоји или утроји (било је и таквих случајева).... Зато бих увек узео Џејмса испред било ког играча.... Лик је претња где год да га ставиш да игра и уз било који начин игре....
Спарси јесу матори, али је Поп стари лисац.... Одржава ту франшизу годинама.... А и Оклахоми је највећа мана Вестбрук, који ће силовати шут без обзира да ли га хоће или неће.... Зато ја не волим играче који форсирају шут, јер увек могу коштати тим резултата (сад кад се играју 82 утакмице то није проблем, али ће бити у плеј-офу)....
To nije problem, ali pričamo o Brajantu. Iako ga ne volem, Džejms jeste trenutno najbolji igrač sveta, bez pogovora. Ne znam, gledao sam Oklahomu par puta ove sezone, moram reći da se Vestbruk koliko-toliko smirio u odnosu na ranije, više se ne zaleće kao volina na protivničke igrače. U svakom slučaju, navijam da Durantula konačnu uzme prsten.
LeBron je razbijac, masa i brzina koja poseduje su zapanjujuci,al videcemo kad bude stigao u tridesete "sto kaze Severina :)" kad ce vise igrati na "zicer" i finese nego fizicku prednost u odnosu na ostale,to mislim isto i za Howarda. Brajant ili npr. Pirs su zagazili lepo u cetvrtu deceniju i ne moze se videti da zakucavaju kao ranije,vidi se da su usporili vidi se da manje idu na prodor (a to isto ceka LeBrona),al bez obzira na sve pune kos a to je zato sto su igraci finese a ne klasicni razbijaci.
Entoni ne skace posebno,retko kad se moze videti da kuca a i kad zakuca skoci tolko da zilet prodje al zato puni kos kako god hoces.
Mislim da ce Golden State pomrsiti svima racune u PO.
Текст Едина Авдића. Вриједи прочитати...
http://www.mondo.rs/s270127/Kolumne/Kolumne/Edin_Avdic/Vi_prekrasni_-_ludaci_negativci.html
Јесте да Леброн често користи снагу и брзину, ал' ко гледа зна и да Леброн често зна јако паметно да одигра. Лик је свестран, а кад дођу тридесете биће још искуснији и знаће још боље да игра на интелигенцију. А онаква снага и тај вансерисјки таленат се не губи тако брзо, може он још бар до 34. године овако. Сад, ако буде неких повреда...
@Riha Nzm samo sto nije Rodmana ubacio, Stekhaus jebe majku svima...
Не знам. Има ту још кандидата. Мени на памет пада Име Удока, врло осебујна личност што се туча тиче лоло
Okačio sam ja taj link prije mjesec dana. Al nevažno.
Ako nema JR Smita i Karmela, Indijana uzima Nikse opušteno.
Biće gusto među Portladnom i Majamijem.
JR pod znakom pitanje...isto tako George Hill u Indiani...
Aldridge je ima probleme sa zglobom...od njega najvise opastnosti i od Batuma ako ga usere....
LeBron je zverina, i nema nikakve veze sto koristi snagu, bio bi glup kad ne bi iskoriscavao svoje fizicke prednosti. On je vec veliki igrac, a ima jos mnogo da postigne. Ne moze niko reci da nije inteligentan. Al, ponovo kazem, Kobe je Kobe! :)
Riho, teks je odlican, bas sam uzivao citajuci ga. Takodje smatram da je KG pickica koja samo sere, neki Barkli ili Rodman bi ga nalupali ko picku!
Ako ne igraju JR i Karmelo, NY gubi, nema ko da daje koseve, sem ako se Amari ne namrlja koksa, pa turi 30! Uostalom, videcemo. Pozdrav!
Nije Lebron kosarkas toliko, sto se tice raznovrsnosti u davanju koseva, kao sto je Melo, pa Durant nesto manje. Morace mnogo da menja svoju igru kada ga izdaju snaga i brzina ,morace vise na sut da se osloni, a tu je ocajan u poredjenju sa ovom dvojicom. Lepo rece neko za Pirsa, taj je covek madjija, dade bas Lebronu 30-40 poena prosle sezone samo na iskustvo, a Melo i Djurent su vise taj tip igraca i zato kazem da su oni u tom pogledu najbolji igraci u ligi.
http://hangtime.blogs.nba.com/2013/01/11/shaqtin-a-fool-vol-2-episode-8/ Best one yet!
Гдје је Џавал Меги лоло
Zna li ko gde mogu da gledam te epizode tih emisija brate, LIKOVI SU MNOGO ŽEŠĆI KRALJEVI?! :D
Postavio sam pre par stranica link od tog bloga.
http://hangtime.blogs.nba.com/category/shaqtin-a-fool/
Evo ga, ima i od prosle sezone. I samo da iskazem svoju netrpeljivost prema Garnetu, citao sam jos par slucajeva gde je prozivao igrace kao Mela, pa i gore. Uprkos tome, taj covek i dalje ima najvecu kurcinu na svetu.