НБА

1. A jebote, Bruklin oprao Indijanu u 4. San Antonio otresao Minesotu u 4. Denver razguzio Golden Stejt u 4. četvrtini
    Portland imao šut za vodstvo, pa za produžetak, u zadnjih 30ak sekundi. Ali izvukla se Oklahoma.
    Jedino Lejkersi Vodili čitav meč i priveli kraju normalno.

2. Trebalo je lepo da Portland stane na loptu, što se kaže, a ne da se zaleće onako bezveze Batum kada su im ukrali loptu već. Posle Oldridž nije ni mogao iz one pozicije jbg.

3. Edin Avdić, iako nekad zapostavi realnost u tekstovima i TV nastupima, je UBEDLJIVO najbolji sportski novinar koga gledam i koga sam imao prilike da gledam!

4. Авдић је створен за онај посао!
    Ео једне емисије из 2007. пред Ол Стар у Лас Вегасу на којем је Авдић био као новинар ОБН-а.
    http://www.youtube.com/watch?v=50kcr3Y-_IQ

5. Edin je ćaća, ubedljibo najbolji tamo. Kad bi sport klub uspeo da ga uzme od arene, pa da komentariše nba to bi bila prava stvar. Nisu ni oni sa sport kluba loši, al dosadni su pomalo jebeš ga. Zato gledam ove amere na netu iako je lošija slika, bar komentarišu zanimljivo.

6. Je l' i vas nervira što ih nisu postavili po pozicijama lepo?

7. Ma jebo pozicije, ni ne gleda mi se taj all star...
    Nego, zna li neko kakva je povreda Pekovića, jel ozbiljnije prirode ili će se vratiti za 2-3 utakmice?

8. Бостон са оваквом сезоном има два играча у првих 5 на Ол стару. Ма де!

9. Nikakva vajda od onog Howarda,nzm dal je neko gledao nocas sa Majamijem,busika busika....

10. Čendler 'město Garneta!

11. Ko je onaj Bajnam iz Detroita,ojeba sinoć čovjek.

12. Vil Bajnam, dobar je baja, ali MELO JEBE!

13. Indijana versus Hjuston večeras :DDD
    Kakve suprotnosti od ekipa. Jedva čekam. Mislim da ću ipak večeras navijati za Pejserse...

14. Biće i Boston - Čikago dobra utakmica.

15. Ima na Sportklubu prenos u 1....mislim da bi Cikago ovde mogao da odenese pobedu...jbgm li ga...

16. AJMO MIRZAAAAAAAAAAAAAA! BIG M!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.