НБА

1. Pukose Lejkersi kA picka...Howard je m-u-d-o!

2. Онај мали Ерл Кларк је добар.... Мислим да је и пре неку утакмицу имао дабл-дабл.... Почећу да оправдавам Кобија и његово алављење.... Па јебемуматер, онако килаво да одиграју.... И то још против Торонта....

3. Kako sudije vratiše Oklahomu u igru protiv Denvera, pu mamu vam jebem prodanu, pu. Dokurčio mi više i nba zbog ovih sudija, sve živo nameštaju. Koja je poenta sporta više kad je sve namešteno. Počeću da gledam pikado na Eurosportu jebeš mi sve, valjda bar to ne nameštaju.

4. Gledao sam samo prvo poluvrijeme Denver-Oklahoma i sudije nisu dozvoljavale čvrstu igru Denvera. Ali drago mi je što su pobjedili. Top igrači su previše zaštićeni od sudija.
    Pogledao sam i poslednju četvrtinu Orlando-Dalas. Još jednom da kažem da Orlando ima mnogo potencijala. Ove sezone neće ništa napraviti, ali iduće sezone bi mogli da se bore za plej of.

5. E da, da dodam da sam neko veče gledao Minesota- Hjuston i oduševio sam se ovom dvojicom što su potpisali 10dnevni ugovor za Minesotu.
    http://bleacherreport.com/articles/1492966-chris-johnson-gets-10-day-contract-puts-on-show-draws-mvp-chants

6. Уграбили момци пружену прилику....

7. Di sad sam znao da bacim oko povremeno na rezultate, ali od leta me NBA uopšte ne interesuje. Interesovanje mi je naglo opalo od kad su Kingsi slabi, a tek sad kad se sele...

8. Нисам скоро пратио ту сагу око селидбе Кингса, је л' то сад службено диду у Сијетл или је још увек, као и задњих пар година, треба да се селимо, ал' нас мрзи?
    Јеб' га, мало је тржиште Сакраменто....

9. According to ESPN, Pau Gasol will be moved to the Lakers' bench and Earl Clark will be part of the starting 5.

10. Diper, dobili su jednu dozvolu, sad samo neki odbor treba da potvrdi, braća Maluf su prodala 65% akcija.
    Sakramento jeste malo tržište, ali je bilo odlično dok je igrala jaka ekipa. Sad kukaju što ih niko ne gleda, a imaju tri prosečna igrača i ostalo boranija sve.

11. Meni je iskreno veoma drago što postoje šanse da se "Supersonični" vrate u NBA, a to će biti i veliki pomak za franšizu. Jes' da postoje emocije oko istorije Sakramenta, ali to je malo tržište. Svejedno, krivo mi je što Robinson nema minutažu, a on mi je najgotivniji lik ove draft klase. A što se Gasola tiče, LAL su pokušali da dobiju Josh Smith-a iz Atlante u zamenu za Španca, ali mrka kapa od tog posla. Svejedno, Mike D'Antoni nikako nije bio dobar izbor za ovu koncepciju Lakers-a, ali šta ćete.

EDIT: http://www.nba.com/games/20130121/LACGSW/gameinfo.html?ls=iref:nbahpgt0021200610
    Obratiti pažnju kakvo je drvo Blake! Plakanje!

12. Spominje se da ce Fil Dzekson biti i nekoj korelaciji sa Sonicsima al se ne zna jos tacno u kojoj, mislim da ce ovaj tim tim puci i da Kazns i Evans nece igrati u novom timu sigurno..a nesto pre trejdlajna u LA ce se dogoditi sigurno,po svoj prilici Gasol ce da ode negde...D'Antoni nije bio dobar ni za jednu koncepciju bilo kog tima sem Sansa u neku ruku,ispod prosecan trener...

13. Суперсонични су сад у Оклахоми, ово ће бити Сијетл Кингси или већ неки други назив.... А јеботе, касе сетим Ђапеа и Дивца ухвати ме нека носталгија....

14. Neće se zvati Kingsi nego opet Supersoniksi. Kad su ih preselili u Oklahomu, rekli su da ukoliko ponovo bude košarkaški klub u Sijetlu, moći će da se zovu Supersoniksi.

15. Е то би било лепо, повратак једне добре франшизе која је дала Пејтона, Алена, Кемпа, Вилкенса, Џонсона....
    Иначе:
    http://www.halloffamememorabilia.com/images/products/p-284025-kevin-durant-seattle-supersonics-nba-8x10-photograph-2007-2-draft-pick-closeout-spe-aaa-10544.jpg
    Јешчудан Дурантула овако јебо га ћаћа....

16. jel ima negde da se odgleda open court sezona 2 epizoda 5, nalazim samo neke deliće...

17. Cirkus je to, sve će da urade za još malo para i slave.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.