НБА

1. хвала Новицком, Грифину, Ворлд Пису и Ј.Ј. Редику :)

прођох тикет, сви више.

2. А чија тројка је омогућила Хиту продужетке? И наравно да неће он увек да шутира - кад имаш у тиму неколико бољих шутера (пре свих, једног Реја Алена) додаћеш лопту.... А и морала је и Келте мало да погледа срећа коначно након пар баксузних пораза....

Nikako me nisi razumeo. Koliko god da lično više volim neke druge igrače, Lebron jeste trenutno najbolji i najdominantniji u NBA i uopšte nisam imao nameru da ga omalovažavam kada sam rekao da je opet sjebao clutch shot. Ne radi se o tome, nego je uzeo loptu, preveo je, svi su čekali da vide šta će da uradi sa njom, krenuo na šut i potpuno nerezonski bacio pas na stranu, koji umalo nije bio presečen. I to ne radi prvi put, nego treći ove sezone, bar koliko sam ja gledao. Neka uzme loptu i neka šutira kad se već diže, ionako je, i pored svih tih što kažeš boljih šutera, najsigurnija opcija za završnicu.

3. Значи ладно ставили Чендлера дигра Ол стар пре Лопеза, Варежаа, па чак и Хорфорда....
    А уместо Ронда да игра ја типујем на Дерона, можда Џенингс или Пирс (а највише бих волео да Д Трут оде)....

ЕДИТ: Брате Дука, има он гомилу тих неочекиваних пасова свако-мало, морали су већ да се навикну на то.... А и често га на крају удвајају (а сећам се пар пута да су га и утројили чак).... Но, конкретно ту ситуацију нисам видео па ми је коментар више базиран на ранијим сличним случајевима, али опет - ако може додати боље шутеру и треба....

4. ManUtdOwn18
    Oće Kari na Istok hahah.

EDIT: Što si editovao post, sad sám ja ispao idiot koji ne razume sarkazam.

Да не испаднем идиот који мисли да је Голден Стејт са истока јер тако испада након твог поста... ;)

5. Hahah, tako je ispalo nakon tvog posta... :)

6. Varežao povređen valjda, a zašto koji kurac Deron nije ni u rezervama?! Čendler je mađija, ove sezone pokazao više od Lopeza i Horforda.

7. Јел гледао неко Хјустон-Јута? Убише их Рокеци 45 разлике!

8. Добрано их расканташе.... Кад им ови и дозволише да шутну онолико тројки....

9. Na anketi za zamenu Ronda vodi niko drugi do Džej Ar Smit!

10. Ali to nema nikakve veze sa tim ko ćě na kraju zameniti Ronda lolol.

11. i ode Rudi Gej u Toronto.

12. i Prins u Memfis.
    ostali nebitni.

jebiga, tako je kad si siromašan. Mislim, na Memfis, uštedeće, kažu 40 miliona za dve godine. Dobro su igrali, će vidimo kako će sad da prođu.

A kod Bostona Sulindžer se povredio, bolovi u leđima, strah od povreda (naročito leđa) je bio jedini razlog zašto nije bio draftovan u prvih 10.

13. šta će sad Detroit sa tolikim bekovima, imaju dosta solidnih igrača koji neće dobiti minute... A i Gej i Derozan, šta će oni sa jednom loptom...

14. Memfis ide na to da potpise neku od zvezda kad udju u slobodne agente kroze sezonu ili 2,mislim da je ovde Toronto najvise profitirao i konacno su napravili pristojnu ekipu,sad ce verovatno da se ratosiljaju Bragnjanija. Najveca prasina se dize oko toga gde ce Josh Smith zavrsiti posto ATL ima nameru a ga trejduje.

15. Ma da, priča se da će Memfis kroz 2 godine uštedeti 40 milki, ali su se dosta oslabili... Atlanta je dosta izgubila i Džonsonovim odlaskom, mada je Lu Vilijams odlično pojačanje. Ako ode Smit moraju nekoga dobrog da dovedu...

16. Mada se spominje i dolazak Horforda i Korvera u Lejkerse u zamenu za Howarda,posto su kao on i Smit dobri jarani....pa bi onda Smith ostao...jebesim mater...

17. Ko zna šta će tu sve biti...

18. Taman sam se unadao u Lejkerse, a oni pukose od Finiksa socijalnog, razbije ih nadrogirani Bizli i sjebu im Dvajta!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.