НБА

1. Pa i za njega bih rekao da je dobar igrač. Svi Američki igrači deru guzove. Eh, sad je razlika što ima bolji od boljeg. :)

2. Au kakva utakmica Boston-Denver, zato volim ovu košarku. Posle 3 produžetka dobiše matorci. Volim ja i Denver al zna se ko plodi. Boston i San Antonio jebaće dok ne pomru od starosti.

3. Nisam gledao Boston-Denver, al mi draži Nagetsi trenutno.
    Večeras SK prenosi neku utakmicu od 01:00h.

4. Pirs 14 asistencija.

5. Mislim da je imao toliko i skokova.

6. Jašta. Ovi bez Ronda nisu izgubili, sviđaju mi se.

7. Ко цепа баскета данас?

8. 01:00 Charlotte Bobcats-Boston Celtics
    01:00 Cleveland Cavaliers-Minnesota Timberwolves
    01:00 Indiana Pacers-Brooklyn Nets
    01:00 Philadelphia 76ers-Los Angeles Clippers (SK)
    01:30 Detroit Pistons-New Orleans Hornets
    02:00 Chicago Bulls-San Antonio Spurs
    02:00 Milwaukee Bucks-Washington Wizards
    02:30 Dallas Mavericks -Atlanta Hawks

9. Супер, дај још неки сајт за стримове и љуби брат у курац. хехе

10. Morao sam ručno da brišem višak da bi ispao post kako treba. Jeb' se.
    http://www.firstrow1.eu/sport/basketball.html
    Imaš na SportKlubu prenos jedan.

11. Повредио се Ирвинг. ПУУУ! Надам се да није ништа озбиљно, мада зглоб је то..

12. Jamal Crawford je igracina samo takva,najbolji u ovoj sezoni pored Pola....

13. Koliko je Boston igrao dobro juče, sad su očaj. Al dobro razumljivo je, verovatno ne mogu da stoje od umora. Samo greota od Šarlota da izgube a kako je krenulo...sad i Barbosa sjeba koleno izgleda. E u kurac.
    Valjda nije ništa ozbiljno sa Irvingom. Al opet bolje članak nego koleno.

14. Jaamal Crawford je igracina samo takva,najbolji u ovoj sezoni pored Pola....

15. Igra Irving, nije mu ništa. Ala puni Ridnour, ne može da promaši.

16. ova indijana nije normalna, oni ne znaju da drže loptu i čekaju da istekne vreme u kurac moj

17. Stvarno izgubi Boston, Barbosa sjeba koleno, ni on neće igrati do kraja sezone i izgubiše od Šarlota raspalog.Rondo i Salindžer isto neće igrati do kraja sezone. Ako nastave ovako da se povređuju moraće Bojana Popovića da potpisuju, pomreše im svi igrači, a nije ni pola sezone još. A i u Minesoti pola tima povređeno već celu sezonu. Dva omiljena tima...nema smisla.

18. Ma opušteno azza saće Miličić da pokaže zašto je bio drugi pik lololo

19. http://www.dodaj.rs/f/1p/HJ/MM17sVG/bojnakosovu.jpg
    Али.... Дарко Миличић се повукао из Бостона....

Биће Келти добро, без Ронда направише серију од 7 победа.... А Барбоса им ионако није био неки битнији фактор....

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.