@dzankee Lejkersi racunaju da navataju S.Antonio ispod kosa, a Perkins i Ibaka mogu da pariraju bas dobro Hauardu i Gasolu, mada SA ce proci svakako imaju najbolju klupu nasuprot Lejkersima...
Oklahoma (i ovde ce se klati,nece biti bas cistka)
LAC/Moze Memfis da iznenadi
SA
Denver
Majami
Cikago/ mada ovde ce biti jebeno
NY/ i ovde isto
Indiana
Тајфајзен брате Гонзо.... Волео бих да Келти избаце Никсе, ал' тешко.... 3-1 је овосезонски скор за Никсе против Келта.... Ал' ко зна, Док им је на клупи, зна човек да припреми екипу.... Највише Келте јебе што су без Ронда....
На западу Спарси, Оклахома, Клиперси и Нагетси би требало да прођу даље ако гледамо фаворите....
На истоку Мајами, Никси, Пејсерси и Булси....
На тих 8 тимова типујем.... Ал' ко зна, сваке сезоне буде неко изненађење....
Тајфајзен брате Гонзо.... Волео бих да Келти избаце Никсе, ал' тешко.... 3-1 је овосезонски скор за Никсе против Келта.... Ал' ко зна, Док им је на клупи, зна човек да припреми екипу.... Највише Келте јебе што су без Ронда....
Diperu ja čak i ne posmatram to u kontekstu kakav je međusobni skor u ligaškom delu. Jednostavno mi Niksi deluju svežije, mada i oni imaju malo problema sa povredama. Slažem se da je Keltima najveći minus što su bez Ronda. Sa druge strane ako Melo krene da divlja u svakom meču mogao bi Boston i da se ogrebe za prolazak.
То.... А и прошле сезоне су пружили далеко највећи отпор Мајамију у целом плеј-офу.... Келти кидају у плеј-офу без обзира на пласман и скор из регуларног дела....
Oklahoma(nadam se da će Hjuston uzeti bar 2 utakmice)
Memfis(ovo je više navijački)
San Antonio
Denver(Kenet Farriiiiiid!!)
-------------
Majami
Čikago
Boston(opet navijački :D)
Indijana(DO TITULEEEEEEE!!!!)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
1-8 se ukrsti sa 4-5, koliko ja znam
http://www.everyjoe.com/wp-content/uploads/2013/04/printable-nba-playoff-bracket-2013.jpg
ajmo prognoze za prvo kolo, ako ste za.
zapad
OKC
LAC
SA
GSW
istok
MIA
CHI
BOS
IND
a lejkersi se raduju sto izbegli okc, pa i sparsi ce da ih izuju.
OKC
Klipersi
Spursi
Denver
Majami
Čikago
Boston(mada tu realno može svašta da se desi)
Pejsersi
OKC
Memfis (imam neki trip da mogu da iznenade Kliperse)
Sparsi
Voriorsi
Majami
Čikago
Ipak Njujork, pre Bostona
Ovde imam nedoumicu, mislim da bi Atlanta čak i mogla da prođe iako nema sumnje da Indijana važi za favorita
@dzankee Lejkersi racunaju da navataju S.Antonio ispod kosa, a Perkins i Ibaka mogu da pariraju bas dobro Hauardu i Gasolu, mada SA ce proci svakako imaju najbolju klupu nasuprot Lejkersima...
Oklahoma (i ovde ce se klati,nece biti bas cistka)
LAC/Moze Memfis da iznenadi
SA
Denver
Majami
Cikago/ mada ovde ce biti jebeno
NY/ i ovde isto
Indiana
На западу Спарси, Оклахома, Клиперси и Нагетси би требало да прођу даље ако гледамо фаворите....
На истоку Мајами, Никси, Пејсерси и Булси....
На тих 8 тимова типујем.... Ал' ко зна, сваке сезоне буде неко изненађење....
Diperu ja čak i ne posmatram to u kontekstu kakav je međusobni skor u ligaškom delu. Jednostavno mi Niksi deluju svežije, mada i oni imaju malo problema sa povredama. Slažem se da je Keltima najveći minus što su bez Ronda. Sa druge strane ako Melo krene da divlja u svakom meču mogao bi Boston i da se ogrebe za prolazak.
То.... А и прошле сезоне су пружили далеко највећи отпор Мајамију у целом плеј-офу.... Келти кидају у плеј-офу без обзира на пласман и скор из регуларног дела....
Oklahoma(nadam se da će Hjuston uzeti bar 2 utakmice)
Memfis(ovo je više navijački)
San Antonio
Denver(Kenet Farriiiiiid!!)
-------------
Majami
Čikago
Boston(opet navijački :D)
Indijana(DO TITULEEEEEEE!!!!)
Za žuto finale, Denver-Indijana :DD
Na Istoku Niksi i Majami, na Zapadu Denver ili Lejkersi(navijački) i Oklahoma.
Знало се да ће Лејкерси набасати на неког зајебаног!
Ma ne seri da se znalo e.
Запад:
Оклахома
Мемфис
Сан Антонио
Денвер.
Исток:
Мајами
Чикаго
Бостон (надам се, али биће претешко)
Индијана.
Запад:
Оклахома
Клиперси
Сан Антонио
Денвер
Исток:
Мајами
Чикаго
Бостон
Индијана
Манчо, е извини,е ако си увредио,е!
ТО БРЕ МАЋОРИ
Neka mi neko nadje , Pipenova trojka uz sirenu , cini mi se da mi je neko pricao o tome ..
Izvinte sto je ne vezano za temu,al mi muka trazit
Tvoja zelja je za nas zapovest...
Izvinte sto je ne vezano za temu,al mi muka trazit
http://lmgtfy.com/?q=pippen+buzzer+beater