НБА

1. Saće Čović da ga dovede. Ne bi me čudilo da ga sad Lejkersi dovedu, kad krenu on i Kobiša da se biju oko lopte ajoj :D A bez zajebancije, možda da ode u Atlantu, ili neki tim što i nije u PO što se renovira pa duradi nešto...

2. Dalas ili Finiks/Bruklin...

3. да не греши Индијана много и не дозволи лаке поене у контри и тако да одиграју 4 утакмице и могу се надати пролазу...тешко

да не греши Индијана много

не греши

ал јебига...држали су се јуначки :Д

верујем да Сан Антонио пролази, ово им је последњи воз и не би ме чудило да узму титулу ове године...

рекао на почетку да су едини који могу да узму титулу Мајамију маторци из Тексаса ко ономад Курац Новицки. Ал не знам...гледајући Мајами у плејофу, не верујем да ће дивљи Џејмс, мама ми све купио хамера, да дозволи да изгуби још који прстен.

ЗАКЉУЧАВАМ ТЕМЕ ОООПАА

4. JR otiso? To je pojacanje za Nikse...

5. Džej ar je kurac obični silovateljski

6. Биће добре кошарке у финалу....

7. Jašta, mislim da mogu da ih biju Teksašani

8. Derik Rouz dolazi 7-8 jula u Bg, (Usce) kao maneken adidasa.

9. Cao Deriče! Ja sam sportista i idem u osmi razred, imam nekoliko pitanja, jesi li mogao da postignes skolu i sportom da se bavis, koliko si dnevno trenirao, da li si imao podrsku porodice? E da.....jebo li si onu Rijanu i Bijons kazu da je ocna!

10. Koliko mi je je žao što je Indiana ispala. Neopisivo. Više volim Indianu nego što mrzim Miami, ali ipak sve nade sad polažem na Sparse.

11. Sto mrzite Majami? Mrzite Oklahomu i Lejkerse, bolje :D

12. Prva utakmica odredjuje sve.

13. Тони мађија.

14. Opušteno, sledeću LBJ daje bar 25 a i ne smeju gubiti 0-2, tako da dobija Majami.