НБА

1. Овај Џои Крофорд би требало да добије забрану приласка свим спортским приредбама у Америци. Лик је најгори судија у историји свих спортова.

2. ajmo MIAMI, sace kralj u zadnjoj cetvrtini da poludi!!! IDEMOOOOOOOO

3. Бемлитилепче... Ален као из праћке.

4. Džejms da popuši kurac Alenu a i ovom sudiji koji nije svirao faul nad Manuom.
    On veliki igrač, kurčina obična.

5. Трпаааааај! Да тата Двејн узме трећи прстен!

6. Parker je puno griješio pri kraju...
    E moj Leonarde, da dade oba bacanja, ništa od ovoga ne bi bilo.

7. parker i manu nula veceras, kao i dzejms i vejd ovamo.
    dankan i alen objasnili... bez starca nema udarca.

8. Mene samo interesuje kolike su plate sudijama. Ljudi veze nemaju, bolji ovi iz Evrope 100 puta.

9. Ko što rekoh par strana unazad kad je čini mi se bilo 2-2 biće sedme utakmice.

10. Али како милер даде тројку бос, лудило!

11. GREŽE POPE ŠTO IZGUBI TEKMU LOLOL NEVERA

12. Omlatice ih San Antonio jedno 15 razlike sedmu tekmu! Dankana je vrv najbolji PF svih vremena!

http://www.youtube.com/watch?v=Kka5yZv0T6A&feature=player_embedded

13. Nevera kakve greške Vogela i Popoviča, jednog je već koštalo, videćemo za drugog...

14. Katastrofalno suđenje, Onaj Alenov šestokorak čist primjer. PU!
    Dobijaju staronje sedmu.

15. parker i manu nula veceras, kao i dzejms i vejd ovamo.

nula

dzejms

32 10 11

16. Džejmsu džaba i 100 poena da je dao, on je u poslednjih 2 minuta zasrao sve što je mogao. Obruč je omašio jebeno. U produžetku nije postojao. Mudakca veličine zrna graška. Znači do kraja života da puši kurac Alenu i Bošu.

17. Jebiga, ali dobra utakmica, uz slabiji šut iz igre, ali bar protivnici nisu bolji imali. Pa dao je bitnu trojku, kad je Vejd spasao onu loptu, i to posle svog promašaja odmah je zategao još jednu i dao...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.