НБА

1. Džejmsu džaba i 100 poena da je dao, on je u poslednjih 2 minuta zasrao sve što je mogao. Obruč je omašio jebeno. U produžetku nije postojao. Mudakca veličine zrna graška. Znači do kraja života da puši kurac Alenu i Bošu.

Да, али ако то тако гледаш, Алену у Бошу би се искривила уста од сисања Лебронове патке, јер да није њега, они би у ово време ладили дупе на Хавајима. Плејоф не би видели са ћопавим Вејдом, или би га видели на кратко.

Нисам фан Леброна, одувек ми је био антипатичан, али је јуче урадио нешто што је на крају био један од пресудних фактора: Подигао је игру у последњој четвртини, пола поена је дао тад, имао неке битне асистенције и скокове. Погодио је ону тројку пред крај и имао блокаду вечери на Данкану. Како се он пробудио, тако је Хит топио предност, да није њега, Ален не би ни имао прилику да шутира за победу.

Имао је муда да шутне три пута за крај иако шут за три није његова игра. Кажем, не волим га, али Мајами овде не би био без њега, а на овој утакмици да се није пробудио, не би ни имали прилику да стигну СА.

2. Kolko mi krivo zbog onog poslednjeg napada, pa što ne napraviste jebeni faul nad Bošem?
    Mog'o je i Popa da uzme tajm aut posle onih slobodnih bacanja, ali šta da se radi sad.
    Dobijaju sedmu

3. Zaspao sam sa upaljenim tv-om i taman me probudila galama komentatora da odgledam produžetak.. po meni Boš ključan na kraju, sa one 2 blokade. U 7. će se probuditi neko ko je kilavio, možda Vejd ili Grin, mislim da treba neki džoker da prelomi meč... I Dankan teško da će ponoviti partiju od sinoć

4. Ма добија Мајами седму ладно, СА био 5 секунди од титуле, нема ту опоравка.

5. Koji ludak Artest :D but Ray got game

6. Ја засп'о на полувремену и не сећам се више ничег. хехе Није ми занимљив НБА ове године ни мало... Навијам да победи стара гарда са Србином! И као увек, против Мајамија и издајника Леброна!

7. Kolko mi krivo zbog onog poslednjeg napada, pa što ne napraviste jebeni faul nad Bošem?

Gluperde.
    http://www.mondo.rs/s294516/Sport/Sport/Kosarka/Popovicu_Srbine_cemu_inat.html

8. Pre sat vremena sam ponovo odgledao drugo poluvreme i iznervirao se još više nego sinoć. PARKERU, ŠTO GA NISI ŠUTNUO U JAJA, PLJUNUO, BOCNUO PRSTOM U OKO?!

9. Колико ми имамо стручњака већих од Грега Поповића који знају шта и како иде на крају ми је фасцинантно.... И овде и на осталим сајтовима.... 99% тренера брани +3 на крају (поготово ако је 20 секунди до краја), ал' јок, сви знају боље од најбољег тренера НБА лиге од пензионисања Реда Ојербаха....

10. Garnet i Doc Rivers u LA, DeAndre ide u Boston i dva pika prve runde! Deni Ejndz kao da hoce da sabotira jebeni Boston vec nekoliko sezona! Prvo sa Rej Alenom pa onda ovo...

11. Док је, после Попа и Тибодоа, вероватно најбољи тренер лиге и он би морао остати, а Гарнет.... Па матор је доста, два пика прве рунде би донела освежење, а и Џордан може да пружи сигурност испод коша....

12. Ovim potezom je sigurno da i Pirs ide jer je rekao da nece ostajati ako Boston krene u rebuilding i bez Garneta, sledeca sezona ce biti nalik Bobketsima. A Dzordana ce Rasko Katic da ojebe i poprecke i poduzno! Nagomilali su bekova a to pored Ronda kad se vrati nece da pije vodu, Bass jos po ugovorom! Spominjan je Igudala kao eventualno pojacanje.

13. Следећу сезону ће вући Грин, Рондо и Бредли, Сали мора још леба да једе.
    Не знам са којим мозгом Ејнџ ради овај трејд, кој ће им мој она летва Џордан, није ми јасно. А и ко ће Дока да замени, човек је доктор. За Гарнета ми је ненормално жао што неће завршити каријеру у Бостону.

14. Ejndz je sjebao i za odlazak Alena u Majami, a Bass je potpisan za basnoslovni ugovor a ne pruza nista na terenu, a imao je slobode ove sezone bas dosta. Tesko da ce graditi ekipu oko Bredlija, covek je sjajan defanzivac ali je tesko da se poklopi da bude uvek na obe strane terena uspesan, jos ako Pirs ode ove sezone ce pretrpeti tezak gubitak sto nije u interesu vlasnika..pored Igudale spominjan je i Milsap kao eventualno pojacanje. Otkako su LeBron i Bos presli u Majami, non-stop dolazi do nekih fuzija, to sad i Pol pokusava, jer prosle sezone nakon svih veterana koji su dosli u LA su opet ispusili. Garnet ce vrv opet igrati peticu u LA.

15. 99% тренера брани +3 на крају (поготово ако је 20 секунди до краја)

Slažem se da brani, ali ja ne bih dozvolio Alenu da puca trojku ako možeš napraviti faul. Ipak, ja sam navikao na evropsku košarku u kojoj košarkašu koji se zaleteo na zakucavanje faulom lome rebra, tako da verovatno nisam kompetentan.

16. O pokenjam se na ovaj forum više u tri pičke materine, pojede mi post opet pička mu materina. Govno raspalo od foruma.

Niko ne kaže da je trebao da pravi faul na 20 sekundi do kraja ali Lebron je pucao na oko 11 sekundi, mogao je faul i tad da se pravi pre dizanja na šut ali na Bošu je faul jednostavno morao da se pravi. To je bilo moranje jebeno. Glupi Ameri nikad to ne rade.

17. Aj fauli, ali ono hvatanje lopte, kada trojica igrača mamuza ispuste loptu, pa kada lopta ide Lionardu koji ne troši vreme i još ovi naprave faul nad njim, pa Lionard promaši slobodnjak, pa Manu kad je promašio slobodnjak, pa kad ludi srbin vadi Dankana pola minuta do kraja, pa dve sebičnosti Parkera za minut i po, pa loša postavka odbrane... opet sam se iznervirao.

18. Волео бих да маторци из мамуза узму, али не могу против Леброна који је добар са мојим клинцом, јбг. Идемо краље, Мајами добија 20 разлике!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.