НБА

1. Не знам што се скењо Тим кад је последњи у тиму коме треба кењати. Мајстор. Леброн је одиграо велики меч, нема шта.

2. Батије О ЈЕ БО

3. Koja je lebrron picka. Ja ga sinoc prozivo na tviteru peije tekme i vidim jutros ti tvitoci obrisani. Mora da je cuo da bosanci ubijaju medvjeda golim rukama pa se prepo

4. Od pola 3 do pola 7 us ESPN-ov hd link, kaze ovako:

-Dvejn Vejd: Hej ajde onako basketaski da dodriblam do kapice reketa i opalim sut isto basketaski, ionako me ne pipaju,sve mi ulazi! x10

-LeBron Dzejms: Dal da pogodim trojku dok je ovaj 5 metara od mene, pa ajde to opet isto da uradim u sledecem napadu, ene udje i ova!

-Sejn Batije: Guslao sam celu seriju, ajde veceras da vezem jedno 6 komada van 3pt lajna! Moze!

-Rej Alen: Dosta od mene je bilo u prosloj!
    .......................

-Deni Grin: Dragan Milosavljevic je tata za me!
    ....................

Zao mi je sto je SA izduvao opet na smesan nacin kao i prosle godine sa Oklahomom kad su se ovi vratili sa 2-0, utakmica je bila obicno govno u kom je SA kako se blizio kraj pravio greske kao recimo neuigrana Crnokosa iz Kosjerica. Stvarno mi je cudno bilo kako su igrali odbarnu, bez obzira sto je Batijea kenjalo, Vejd i Dzejms su sutirali sas poludistance kako god su stigli a da se za to ne pomuce ama bas ni malo. Grin je proveo veci deo vremena na parketu i na kraju zavrsio 1-12, bez ikakve igre u odbarni, bez icega. Djinobili me poslednjih sezona podseca na Rakocevica u ovo FMP izdanju, moze da ucari trojku i da probije kad niko ne ocekuje, al moze da usere utakmicu veoma lako u delicu sekunde. Toni Parker neprimetan, Dankanov omaseni zicer preko Batijea, ova dvojica mrsitelja, i to je to, jedino je Lenard odigrao dobro i igrac je kakvog svaka ekipa moze pozeleti.

LM, ovaj prelazni rok bice zanimljiviji nego prosli!

5. Vi stvarno pratite en-bi-ej?

6. pratim to i memedovica i onon na pinku sa Juiceom i Verom matovic,.....ti?

7. Ništa od navedenoga.

8. zao mi zbog Dankana, kakva je to carina od coveka. kao igrac, znamo... Bos, Alen i Miler po krompiric... Lenard decko kao da igra na poljancetu, samo sipa. u zadnje dve utakmice se videlo koliko je sralo grina i nila prethodno. zasluzeno majami.
    sledece godine klipersi!!!

9. Haha Deranje, kul analiza :D

10. Biće od ovog Kavaija nešto.

11. Тешко је гледати Леброна како покушава да убоде мидрејндџ џампере АХАХАХАХАХАХА!

Трпаааааааај!!!

Ubo na kraju majku mu jebem lololol. Drago mi zbog Džejmsa, iako je pička, kažu da je dobar čovek.

12. A nije ga htelo u prvom stvarno.

13. Izvalio mu je ruku iz ramena ovom bananom.

14. Podseti me k'o Pocijus pre 2 godine ja msm u EL natezali se ovako na obruču i on odgurne ipak.

15. ДИПЕР ПРЕДВИЂА!!!

The Big Dipper
    Ја контам да ако Мајами узме победу - биће 4:3 за Хит, а ако Спарси узму биће 4:2 за Сан Антонио....

pre 10 dana

Ово је била до јаја серија а и некако ми криво сад што се не игра још....

Море ли ко од модова да склони ово 2012/13 и остави само НБА? Да се не отвара сваки пут нова тема за нову сезону....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.