НБА

1. Риверс прешао у Клиперсе, чека се само званична потврда...

2. Doc Rivers played for the Clippers in the 90s for approx $1 million. 22 years later, he signs a 3 year $21 million contract to coach the team.

Pozdrav od Bandija.

3. Još ne vjerujem da je LeBron uzo prsten. Ne idem na košarkaške forume da ne gledam slike Majamija prvaka. Odem na Edinovu kolumnu, a ono još jedna o njemu. I Edin se usro, prepao se da će SA uzeti titulu, pa za svaki slučaj zbrzio jednu prošle sedmice, a sad ja valjda referisao naširoko. Nisam čitao, boli me kurac.
    Ne volim taj Majami, ma više od Lejkersa. I najgluplje moguće pitanje je kad neko pita a što ih ne voliš? Zato što su mi odvratni ko pojave, eto, cijela ekipa.
    O Pope, jebao te fer plej.

4. RONDO BEŽI IZ TIMA JEBO TE LEB. DJE ODE RONDO ONI SU MI KUL ISTO , ALI BOSTON <3

5. 'Де иде Рондо?

Ne volim taj Majami, ma više od Lejkersa. I najgluplje moguće pitanje je kad neko pita a što ih ne voliš?

Тај рад. Ја исто највише нисам волео Лејкерсе док Мајами није довео Леброна и Боша. Ја, као навијач Кливленда, сам одмах почео да навијам против Мајамија и прве сезоне је то добро функционисало. Далас почистио Лејкерсе у другој рунди плејофа и Мајамија у финалу - једна од најбољих сезона, иако је Кливленд био најгори тим. :Д Ал' онда, јеби га, освојише смрадови 2 пута... и вероватно ће још.

6. Ne ide nažalost, al bi voljeo , kad nema Riversa otiće u kurac svakako.

7. Ja se nadam da neće još. Biće zanimljivo vidjeti Indijanu iduće sezone, a i Rouz se vraća, tako da će Majami imati zanimljive utakmice na istoku. Možda nešto bude i od Niksa, al oni su mi za klasu niži od ove tri ekipe.

8. А да, може се рећи да је Мајами им'о и доста среће што Роуз ове две сезоне није мог'о поштено да игра плејоф.

9. Nemojmo zaboraviti i neigranje Grendžera. Nije ko Rouz, al je 5 godina bio najbolji strijelac Indijane. Volio bih da vidim kako bi on igrao sa ovim timom Indijane, sada. Nadam se da će ostati.

10. Celtics, Nets deal has reached ownership level, league source tells Y! Jason Terry joins Pierce and Garnett in package, source says.

RIGHT Now the deal would be:
    Nets receive: Garnett, Pierce, Terry
    Celtics receive: Wallace, Humphries, Bogans, Evans, Shengalia, 3 first round picks (2014,2016,2018)

kojikurac! I jos ce Kid da ih trenira~

11. I onaj Fransuz iz Partizana je draftovan.

12. Jebote, Seltiksi pucaju po šavovima.. ne znam koji im je kurac, jel očekuju da samo Rondo igra?! Šteta za tako velik klub

13. Kažu da Džoš Smit dolazi, al opet, raspadaju se, skroz nova ekipa će igrati, ne miriše to na dobro

14. Williams, JJohnson, Pirs, Garnet, Lopez!!!!

Jrue Holiday trejdovan u NO u zamenu za Noela, sta li ce se dogoditi sa Bajnamom?

15. Peaks89
    Jebote, Seltiksi pucaju po šavovima.. ne znam koji im je kurac, jel očekuju da samo Rondo igra?! Šteta za tako velik klub

Не распадају се они по шавовима, они улазе у оно у шта свака НБА екипа уђе бар једном у десет година, а то Амери зову "рибилдинг". Гарнет има 37, Пирс пуни 36. Не могу они заувек да играју, обојица ће највише сезону или две да играју. Селтикси су добили гомилу солидних играча (Хамфриз одличан скакач, Валас одличан дефанзивац) и 3 пика прве рунде. Тако да, у ово су кад-тад морали да уђу, следи им довођење млађих играча и прављење новог тима. Тако то иде у НБА. Не може ниједна екипа да довека буде добра, свима кад-тад уследи пар година где ће бити просечни или лоши.

16. Koliko su glupi ovi iz Siksersa. Dali All-star igraca(Holidej) za Nerlensa Noela i nekog pika valjda. Noel je samo dobar defanzivac, u najboljem slucaju losiji Entoni Dejvis, a uz to leci ACL. Ako potpisu Bajnama imace 2 centra sa ukupno jednom zdravom nogom lolo

17. Derik Rouz gostuje kod Amidžića

18. Hauard potpiso za Hjuston 4 god 88 mil
    Igudala preso u Golden State 4 god 48 mil

19. BezDeranjaMolim
    Hauard potpiso za Hjuston 4 god 88 mil
    Igudala preso u Golden State 4 god 48 mil

Те две екипе би сад комотно могле да се нађу у финалу запада. Пик ен рол Хардена и Хауарда би могао да буде јебена ствар.

А Голден Стејт су ми управо постали још готивнија екипа него што су били прошле године. Баш им је такав један играч требао.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.