Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dobro malo sams e zanio oko Teleta, ali Kid na klupi, Kirilenko, Garnet , Pirs, jebes im suncve da odu u lejkerse opet bi ih volio, ne pratim ja to tako da mi isti kurac oko toga koji je klub , kakav je grb i to, samo nek Lejkersi ne osvajaju, jer ih ne mogu podnijeti otkako su pokrali Sakramento
Ал, немој да правиш нову тему, довољна је и ова. Пиши све што ново сазнаш.
Јбт, ти мрзиш Лејкерсе, као ја Чикаго деведесетих. :)))))
Ја ваљда једини овде навијам за Лејкерсе.
Нисам гледао, али Лејкерси су жешће одиграли ноћас чим су успели да победе Клиперсе. Иначе, прича се да ће на лето да Лејкерси покушати да доведу ЛеБрона и Кармела, мада мислим да је реалније да Кармело дође, ако се Брајант не повуче следећег лета јер не верујем да би ЛеБрон и Коби могли да истрпе један другог на терену.
Mogao bi i Durent negdje da pređe iduće sezone, jebeš li ga. Oklahoma je ko Ajaks. Jebote, draftuj, unapredi igrača i prodaj. A boli ih kita, u plusu su 40-50 milki stalno.
Je l' se ono Hibbert ozbiljno povredio sinoć u 4. četvrtini? Video sam da ga iznose.
Mislim da nije ništa ozbiljno. Na kraju je stajao normalno, ne znam, nisam gledao, samo sam pregled jutros pogledao. Imao je 16 skokova, čini mi se.
Roy je nabacio još mišićne mase na svojih 218cm. Mada, ko je već pominjao, mislim da je ova Indiana za klasu iznad Bullsa, koliko god se Rose vraćao u staru formu. PG24 će biti superstar ako ovako nastavi.
Džimi Batler je jedan od igrača na koje treba da se obrati pažnja ove sezone. Biće zanimljivo šta će Klivlend uraditi. Večeras opasno veče, Klivlend- Bruklin u 00:00. i Majami- FIla (to će da boli) i Toronto- Boston. Najviše očekujem od Golden Stejta, treba da pokažu Lejkersima 'de im je mesto.
Ja se nadam da će Bajnam da se vrati u staru formu. Ima Klivlend finu ekipicu.
E a šta je sa onim likom što je bio prvi pik pa nije igrao 4 godine, pa sad u Majamiju?
Kako je igrao on ranije?
Za pola sata pocinje Filadelfija - Majami, a pre utakmice je zvanicno povlacenje Ajversona iz kosarke. Ode i The Answer...
jel ima prenosa? ako nema jel ima neko neki dobar strim
Nema prenosa, već su počeli da terorišu sa snimcima. Koju utakmicu hoćeš da gledaš? Imaš pvt.
Dube, to je Oden. videćemo, još je rano, nije ni igrao protiv Čikaga.
Грег Оден? Он је више био повређен него што је играо. Портланд га је драфтовао и целу прву сезону је пропустио због повреде. Вероватно је био квалитетан чим је био 1. пик на драфту, али питање како ће он да игра после тих силних повреда. Он ти је права петица. Да није имао толико повреда, вероватно би био квалитетан центар као Хауард.
Al se ova Filadelfija zajebala. Preležao im Bajnam, pa ga prodali. Sad imaju ovog Noela, opet da im preleži sezonu. Pa koji kurac jebote, što nisu zadržali Bajnama i uzeli normalnog pika?!
http://firstrownow.eu/watch/217845/2/watch-cleveland-cavaliers-vs-brooklyn-nets.html
i de mo
Šta koji kurac povlačenje I3-a, pa čekao sam i nije bilo.
Pirs već počeo da jebe. CLE-BKN je naj tekma od ove 3, link je odličan, sve preporuke :D
Džeret Džek, opasan backup play.
BAJNAAAAAAAM
Jedva čekam da vidim kad će neko napisati da npr. ovaj igrač igra dobru lockdown D, drugi da je floor general, treći da dobro preseca pasove, a četvrti da trojke iz ćoška šutira 10% preciznije od onih sa drugih pozicija. :)