НБА

1. Bruklin mizeran, mizeran, mizeran kao i prosle sezone...i cela sezona ce biti ovakva toplo/hladno...trecu cetvrtinu u kljucnim trenutcima Redzi Evans i JJ mrse muda ko i uvek, nosecih nigde. Najjaci frontcourt ove sezone Detroit, uklopili su se savrseno bice ih milina gledati pogotovo kad Dzenings bude u stanju da pruzi sto %...Pelikani izuzetni, kecaju Indijanu, Carter-Williams po svoj prilici jedan od boljih PGa u ligi ove sezone.

edit: LeBron dobio po picki!

2. Некако не би требало да се доноси закључак на основу једне утакмице. Да прође једно десетак дана да сви одиграју по 5-6 утакмица па да се види ко шта зна. Мада очекивао сам да Бруклин лагано победи.

Одгледах снимак Лејкерса и Клиперса, резерве Лејкерса нису лоше, убили су Клиперсе у последњој четвртини, мада мислим да су се сви наложили ноћас само да победе Клиперсе због оног прекривања банера.

3. NBA- where amazing happens!

Slab Bruklin, ali imali su Cavsi sreće, što reče Veber ne želiš da ti Varežao uzima onaj šut i tu je trebalo tajm aut tražiti al' dobro ispade za njih ovaj put.

Bolji skok i 16 ukradenih Filadelfije, svaka im čast za ovu partiju, posebno MCW. Evan Turner kao pravi vođa.

EDIT: ''Peškirdžija'' Peti Mils pokazuje šta zna, fin raspored poena, dok Memfis šutira 23% iz igre...

4. Ocekivao sam i ja da Bruklin pobedi ali ne lako, Klivlend je napravio veoma veoma dobar tim, evo sad i Bajnam se vratio. Medjutim pratio sam Bruklin bas dosta prosle sezone, bez obzira sto su promenili dosta igraca, noseci igraci tipa JJ i Derona (povredjen veceras) ne opravdavaju pare koje su da te za njih..nije to to...sad da Teri (koga sutiraju s nogenanogu ) nije pogodio dve 3ke vezane Klivlend bi se odlepio bas dosta. Pelikani i Bobsi nece biti losi uopste u odnosu na proslu sezonu...veceras u dosta tekmi uglavnom egal u zavrsnici...

NY vodi u jednom trenutku 21 razlike, evo sad 3min pred kraj Milwoki vodi!

5. Ne znam za vas, ali meni ove godine najozbiljnije izgledaju Majami, Indijana i Golden Stejt. Jebote, pojma nisam imao da su ovi kraljevi na onu ekipu od prošle godine doveli i Igudalu. Naravno, ima tu još bruka dobrih ekipa, i od mnogo stvari će zavisiti ne samo ko će se naći u tim finalnim utakmicama nego i ko će izboriti plej-of. Asam se zgran'o za nekoliko igrača gde su prešli, moram sad da pogledam svaku ekipu pojedinačno.

6. Лепо ја рекох да су се (моји) Лејкерси жешће наложили да победе Клиперсе, зато су и пукли ноћас од Голден Стејта. А и као што рекох, требало би сачекати неколико утакмица. да се види ко колико може. И Мајами је изгубио, овај Картер-Вилијамс је баш имао вече. Ако овако буде играо целе сезоне, ето, нове звезде. Мада играо је против ЛеБрона, Вејда, Алена, куд ћеш веће инспирације за једног рукија.

7. Nije igrao protiv Vejda. On nije sinoć igrao. Inače, Karter Vilijams imao 9 ukradenih, rekord za debitanta.

8. GS ima ispod koša igrače koji su stalno povređeni. Da imaju kompletnu petorku barem 50 utakmica u sezoni, ne bi bilo neostvarivo 56-7 pobeda.

Fender Stratocaster
    Некако не би требало да се доноси закључак на основу једне утакмице.

овај Картер-Вилијамс је баш имао вече. Ако овако буде играо целе сезоне, ето, нове звезде.

9. Jedino sto moze da sjebe GS je kilavi Bogut koji za BU ima jos kilavijeg J.O'Neal-a, medjutim produzili su mu ugovor tako da valjda racunaju na njegovo stanje u buducnostii. Ovo ce Biti Karijeva sezona, vrv ce izbiti u top 3 PGa, steta je jedino sto je Jack otisao u Klivlend. Igraju sa LAC i msm da ce biti bas tesno, pokazace veceras kakva su ekipa i sta se moze ocekivati od njih ove sezone, s obzirom da pojacani Klipersi imaju vec jednu izgubljenu u Stejpls centru.

10. al je dobar onaj farmar iz lejkersa...a kad ga vidiš reko bi ništa posebno lik.
    onako sporcki bezobrazan

11. NAJBOLJI PLEJ NA SVETU POKAZUJE KLASU IIIDEMOO
    42 POENA 15 ASISTENCIJA CP3

A VEČERAS MLOGO TEKMI IMA DA SE PROBUDIM UZ STREAM

12. Kakva utakmica jebote sunce! Ima da prsti kad se budu sreli sledecu, Curry 38 komada! Veceras vrhunskih utakmica BRUKLIN-MAJAMI, HJUSTON-DALAS, LEJKERSI-SAN ANTONIO, SAC-LAC...

13. Goldn Stejt je mnogo lijepa ekipa. Meni se dopada. Kratka klupa. Nedovića će u prvoj sezoni ako iole dobije priliku posjest crnački divljaci.

14. Нови дабл-дабл Картера-Вилијамса. Богме, овај се не шали.
    http://sportal.rs/news.php?news=112839

15. Kari i Iguadala koji alijup ajoj

16. Mislim da bi bio red da ovaj Lov krene da pogađa. Iz igre za 2 poena 2-8, za tri poena 0-3.
    Ne može to tako druže Kevine.

EDIT: I Karter-Vilijams da se uozbilji!

17. CP3 putting some show on once more, Redik 26 odlična partija. Iguadala bez milosti prema Fili. Minesota se kasno trgla...

18. http://ballislife.com/nba-copyright-block-youtube/
    NBA kurveštine, ladno ljudi iz Amerike, ne mogu da vide ovaj prvi video
    a skoro sve ostale i mi ne možemo
    haahahhahaha

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.