НБА

1. A kad su imali Bradu, nisu imali klupu

trolol

2. Jebi se, Bandi, samo sam čekao ko će se upecati. :D
    Nije bio starter i bio je najbolji 6. čovjek lige, ali ostatak klupe je bio sranje.

Inače, Indijana je pojela Memfisa sinoć. Lens Stivenson je u prvoj četvrtini imao skoro tripl dabl. On i Hil su imali nekoliko lijepih kontri. Lens je uhvati ispod svog koša i već je na centru, nema, lik leti. Nisam mogao da gledam zadnju četvrtinu, prispavalo mi se. Na kraju je uspio da ostvari prvi 3pl dabl u karijeri. Hibert nije bio toliko dobar u napadu koliko u odbrani. 5 blokada, njegov prosjek. Ali kako su on i Vest zatvarali Gasola i Rendolfa. Ma čitava ekipa kako igra odbranu, ja sam oduševljen. U napadu je malo škripalo, ali tu je Skola digao ekipu u 2. četvrtini, šut iz igre 4/6, čini mi se. Na kraju Džodrž dogurao do 23 poena, izgleda da je opet proradio na kraju. Šest igrača je imalo dvocifren broj koševa( Hibert imao samo 3), osma pobjeda u nizu, mislim da Majami neće ove godine biti prvak istoka.

3. Sudije su tako sinoc jebale Minesotu da je to nehumano :) Zasluzili su pobedu i na kraju bar produzetke, medjutim 2 zicera nikako da udju...Martin je odigrao carski i Adelman je napravio odlican potez sto ga je doveo. Juta na 0-8, mislim da ce oni do kraja ostvariti maksimum 10 pobeda. Indiana je inace PO ekipa i ovako u regularnom delu su prethodnih sezona bili na toplo/hladno, sad su krenuli carski i sigurno mogu do vrha ove sezone, Majami ga duva.

4. Klipersi već imaju 3 poraza. Ne mogu oni kući da izgube od Minesote, ako je gusta utakmca. Pa mora LA da ima tim koji je u vrhu konferencije. A toliko su precjenjeni ti Klipersi, počev od one dvije sirovine u napadu.

5. Pol mlati Bruera, otkinu mu glavu sudije nista, posle na trojci isto, ne sude :) Ok je sto sto su doveli i Redika i Dadlija, al dok se ne ratosiljaju buzge ispod kosa pusice kurac za visi krug plejofa uvek, a to je Polov glavni cilj.

6. Vidio sam u hajlajtsima taj faul Pola. Plus onaj user sa pola terena i to je to.

7. kako mi idu kurac ti ameri, od svega prave rekorde....''lilard je prvi igrač u istoriji koji je uspeo da postigne 100 poena, 20 skokova, 30 asistencija i 15 ukradenih lopti na prvih 5 utakmica prvenstva''....oh, kris pol je upravo oborio lilardov rekord...msm jebote za svaku sitnicu izmišljaju rekord

8. Kakav je igračina Nikola Vučević

9. Petre tako ti je i sa Mesijem. Mesi je igrač koji je postigao najviše golova, Mesi je igrač koji je postigao najviše golova u drugom poluvremenu, Mesi je igrač koji postiže najviše golova u periodu između 60-70 minutre

10. pa da otprilike isto smaraju i u fudbalu, tenisu posebno....drugim rečima statistika će da pojede sport.

al ovi ga baš preteruju do iznemoglosti...prvi igrač koji je uspeo u trećoj četvrtini da postigne 6 uzastopnih poena...msm jel to nešto što ćeš kasnije da pričaš unucima?

11. Imate na sk čikago -sjetl finale iz 1996

12. Nisu ni Martinu suđeni koraci protiv Klipersa na kraju, pa nikom ništa.
    Oklahoma neće ništa uraditi ove sezone, i klupa im je i sa Hardenom bila do jaja, pa bolja nego sad lol. Tu je Fišer koji je i bio, imali su Nika KOlisona, koji je odlično igrao, Erik Mejnor, Nazr Muhamed iskusan, DIkuan Kuk šuter... I moram da ponovim čovek je bio 6th man of the year!
    elem, https://www.youtube.com/watch?v=1WnUuCHfow0

13. Oklahoma će sigurno igrati polufinale zapada.
    Ove sezone se manje očekuje od njh, ali oni su još uvijek ekipa koja može i do finala.

14. ma jebem ja njima svima mater....nek svaki od tih kurčeva što igraju u nba odvoje po jedan dolar samo i nek mi pošalju da vratim sve što sam puko....oni ture po nekolko miliona godišnje, a ja tolko puknem na klađžu lolo

15. Sport Klub NBA prenosimo u istim količinama kao i uvek. Imamo pravo na između 70 i 80 prenosa godišnje, treba sve to rasporediti.

Eto šta kažu na komentaru ispod ovih slika što je Mlatoni linkovao.

Mora čovjek da gleda preko linkova, pa da ga jebeš.
    EDIT: I još prenose Denver-Minesota u subotu?!!

16. oće odigrati ovaj crnja jednu utakmicu za šarlot il je to samo moša?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.