НБА

1. Vučević će za 2,3 godine biti najbolji centar u ligi. Rekli kao da će Hakim d drim da nauči Hauarda da igra u postu fino, al' tu tarabu ne moš naučit da piša stojeći. Džaba mu onakva zakucavanja, kada ne može da ubode šut sa 3 metra udaljenosti od koša. O slobodnima da ne pričamo.

2. Kakav igrač Nikola Vučević majko moja!

3. lolo u zadnja 3 posta samo o njemu pričaš

4. 7 poena i 6 skokova za 33 minuta, koja igračina Vučević

5. oće ovi pederi da prenose bar nešto?

6. Meni nije jasno koji bolesnik se bavi trejdovima u OKC. Mogli su imati već titulu u džepu da nisu trejdovali Bradu, sad se isto dešava sa Martinom, pogledajte koliko kida u Vulvsima. Šteta za Durantulu, mislim da zaslužuje titulu

7. Власник Оклахоме је познат по томе да је шкртица што се тиче кинте, јер хоће да направи шампионски тим, а да не пробије селери кеп и да не плаћа порез на луксуз. Да би задржао Хардена и имао екипу са њим, Дурантулом, Вестбруком и Ибаком морао би дебело да одреши кесу јер ова прва двојица имају огромне уговоре, а и Ибака није ту танак. Зато се он и одлучио био да то место попуњава просечним играчима типа Џереми Лемб, Кевин Мартин и Сефолоша.

8. Jeste škrt, ali opet ima dobrih klinaca. Lemb i ovaj centar sa Novog Zelanda su dobri.
    A kad su imali Bradu, nisu imali klupu. I da su probili seleri kep, iako nisu morali, jer su mogli dati manje para Ibaki, opet bi im klupa bila očaj.
    I dokle više ta priča o Hardenu?! Ja sam isto bio razočaran tim trejdom, ali nema šanse da bi se on razvio ovako kao igrač da je ostao u OKC.

EDIT: I da, Perkins u startnoj, ma smijurija.

9. umirao dok sam gledao
    Vejd bogotac

Требао је само да погоди обруч и утакмица би била готова :D

Ja sam isto bio razočaran tim trejdom, ali nema šanse da bi se on razvio ovako kao igrač da je ostao u OKC.

Управо тако. Нема теорије да ти уклопиш екипу са њим Раселом и Дјурентом, јер онда мораш да имаш тројицу играча на утакмици којој мораш да распоредиш довољно шутева да сваки има 20 поена у просеку минимум, а то би тешко било могуће. То ни Мајами није успео да уради (погледај Бошову статистику у Торонту и Мајамију).

10. El zna neko prenose li se utakmice na onom Sport klubu 3, pošto jedino njega nemam, a kakve sam kurčeve sreće, ubeđen sam da na njemu idu prenosi? Sad sam gledao na njihovom jebenom sajtu, ne piše da će išta prenositi ove nedelje (ili sam ja ćorav).

11. Juče sam na SK3 gledao NY-SA
    Bolje da nisam.

12. Ma na SK prenose jednu utakmicu u 7 dana. I onda je repriziraju na svakom kanalu po 3 puta. Već 4 puta sam gledao SAS-NYK. Najčešće je to utakmica nedeljom uživo, pa onda u toku sedmice vrte reprize.
    Koji kurac? Jesu li te NBA utakmice toliko skupe, kakvi su to paketi, ja nemam pojma, ali 3-4 utakmice mjesečno i 50 repriza je sranje. Nek se drže Đokovića i EPL, sve ostalo je previše za SK.

13. Ova juče je bila uživo. I šta sad, opet ovu tekmu kroz sedmicu?
    Nisam to znao jer kući nemam SK, ovo juče gledao na TotalTV-u u gostima.
    Nemam SK na kablovskoj.

14. Pa nedelja, rani termin, istok.

15. ladno sam utripovao da je juče srijeda bila

16. sportklub je inače neka čudna rabota, prenose sve treninge, kvalifikacije i trku F1 bez ijedne reklame, pa gde se to isplati?

a NBA, predstavu nemam koliko televizija plaća, ali da platiš za ličnu upotrebu, da gledaš SVE utakmice u sezoni (direktno ili odloženo, kako hoćeš) košta te nekih 110evra.

17. A jasno je meni za Harden da ne bi nikad bio ovako dobar u Oklahomi, al nekako imam utisak da bi bili mnogo konkurentniji sa njim u timu. A Perkins, kriminal od centra!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.