Не верујем да ће да дају Ронда, бар се надам да неће. Око кога ће да граде екипу онда. Можда око Олиника, али он тек треба да покаже да ли вреди нешто.
Olinik je šit. Rondo ima 27 mlad je on još, mada kad bi se ikako doveo KD ovo lupetam ali ajde, ili uzeo mali vigins sledeće godine kakav bi to tim bio jebogati. KD ima samo 24 ja nevera. A dobro, Grin je onako fazon malo iznad prosjeka, ima i Salinđer i Bredli. Fina petorka ali u Evroligi možda. Treba im ta 3 da rondo ima koga da hrani ili bar neki centar jaki pa čak i 4.
zar durant nije 87 godište? znači 26 da ima...nije 890 sigurno...
haha kako mi smešno da zamislim duranta u bostonu
nek dovedu geja, ovi ionako oće da ga daju
trebao ga je jos jace udariti...ovo ga nije ni pipnuo, nego ovaj po navici folira...jebem mu mater ko ga prevari da igra kosarku...mislim na CP naravno
kontam da je trolovanje
Elem, sezona, čini se da opravdava očekivanja, znalo se da će Juta ispušiti epski, lepo je videti povratak Detroita.
Хамфрис једино уме да хвата лопте и то је то.... Њесра од играча....
Иначе, гледао сам Недовића у пар наврата, највише против Филаделфије, када је одиграо скоро целу четвртину.... Игра са превеликим грчем, као да га трема хвата, а ни саиграчи немају неко поверење у њега.... Баш против Филаделфије је била та прилика, Недовић истрчи контру, лагана прилика за алеј-уп, а Грин или ко ли је већ имао лопту, је само наставио да води лопту....
Ako bog da neće.
Rasproda mi seltikse jebem im mater mrtvu.
Онда мећем Хауварда преко 18
Не верујем да ће да дају Ронда, бар се надам да неће. Око кога ће да граде екипу онда. Можда око Олиника, али он тек треба да покаже да ли вреди нешто.
Daće Hauard preko osamnajes.
Olinik je šit. Rondo ima 27 mlad je on još, mada kad bi se ikako doveo KD ovo lupetam ali ajde, ili uzeo mali vigins sledeće godine kakav bi to tim bio jebogati. KD ima samo 24 ja nevera. A dobro, Grin je onako fazon malo iznad prosjeka, ima i Salinđer i Bredli. Fina petorka ali u Evroligi možda. Treba im ta 3 da rondo ima koga da hrani ili bar neki centar jaki pa čak i 4.
zar durant nije 87 godište? znači 26 da ima...nije 890 sigurno...
haha kako mi smešno da zamislim duranta u bostonu
nek dovedu geja, ovi ionako oće da ga daju
Na NBA 2k mi ima 24 lolo
Durant 88, za par dana puni 25.
Не бих волео да дође Геј у Бостон, боље нек га пошаљу у Кливленд.
jebena Minesota i drugo poluvreme da l' su realni
37 поена, није чудо што су изгубили.
http://www.youtube.com/watch?v=fQAtOD9Bbhc
ahahahah
kontam da je trolovanje
Elem, sezona, čini se da opravdava očekivanja, znalo se da će Juta ispušiti epski, lepo je videti povratak Detroita.
Сад видим да Ејнџ хоће да трејдује Хамфриза. Живо ме интересује која екипа хоће да узме њега.
Hamfris je andrrejted
Преплаћен је, како год окренеш.
Хамфрис једино уме да хвата лопте и то је то.... Њесра од играча....
Иначе, гледао сам Недовића у пар наврата, највише против Филаделфије, када је одиграо скоро целу четвртину.... Игра са превеликим грчем, као да га трема хвата, а ни саиграчи немају неко поверење у њега.... Баш против Филаделфије је била та прилика, Недовић истрчи контру, лагана прилика за алеј-уп, а Грин или ко ли је већ имао лопту, је само наставио да води лопту....
http://www.mondo.rs/a635512/Kolumne/Edin-Avdic/Neponovljivi-Hakeem-The-Dream.html
Jok bre, bolji je ne cene ga dovoljno. Čim dobije minute pokaže se.
http://sports.yahoo.com/nba/players/3831/
Kad dobije minute kod kim kardashian tu se jedino pokaže.. mada realno pametnom čoveku dosta