U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kod nje ih ne dobija već duži period, elem, treba digra 20 po meču, zaslužuje to.
Njujork 11:0
Majami 16:0
Бас је квалитетнији играч и играч који више годи Стивенсовом стилу.... А уз то има дупло мању плату од Хамфриса.... Овог ће ионако или трејдовати за нешто мало (типа пик друге рунде) или ће га пустити на крају сезоне јер Келти праве нови тим за будућност.... Ова сезона им је небитна те ће више минута давати играчима на које ће рачунати у будућности....
Чек да се заукће Индијана.
Хиберт шта убаци...
Indijana ove sezone ozbiljno pretenduje za vrh... Pol Džordž se poenterski raspucao, a ostali su na vrhunskom nivou, pogotovo im odbrana deluje vrhunski, što je i ključ nekog ozbiljnog rezultata
au šta su Džordžu sudili a nad Iguadalom čist faul i ne sude
Slazem se sa Bandijem...cist faul nad Iguadalom...a ono sto Shumpertu svirali je smesno...
I da, Novicki jebe :D
Ако Грифин настави да игра као синоћ, почећу да га гледам као играча.
ŠT RDI MINESOTA KERVTIJEBEM AAAAAAAAAAA KOJI SEX
Aukurac krasni, ode Rouz ponovo. Danas ide na snimanje.
Каква је малерчина Роуз.
Ako je opet pokidao ligamente taj je karijeru završio. A pošto se sam povredio po svemu sudeći je to. Jedino ako nije istegnuće možda.
#THERETURN #ROSETIME #MVP #KUUURČINAAA BRE
prirodna selekcija, još se kurčio nije hteo da igra iako je mogao šatro da bude sigurniji, onda nabio medijsku kampanju zbog love, i eto ti sad...
A jbg razmisli da li bi se ti vraćao tek tako lako. On dečko ima jezive promene pravca a to je smrt za ligamente. Kontam da je trebalo u glavi da prelomi.
A ne znam šta te čudi to #THERETURN #ROSETIME #MVP i ostala sranja NBA je biznis, svi se lože na takva sranja i on to mora da prodaje. Kao i Brajantov "srceparajući" status kako se vraća još jači iako je hteo da odustane. To svi oni rade, to im je poso.
4-20 Oldridž jebote
Nisam rekao da me čudi, samo ne volim to patetisanje koje je sve češće iz godine u godinu. Dobro, nije se bilo lako vratiti, ali eto, previše je on ''bik'' ne igra se lako takva košarka.
EDIT: Kobi će uvek imati veći rispekt, ako je neko fajter, to je on. Bezbroj puta je zdravlje stavio na drugo mesto.
http://www.youtube.com/watch?v=uirM5sljfO8
inače, Šampert posle iste povrede... dok Rouz sedi i posmatra tekme.
Svi patetišu to im je posao. Smaraju sa tim al to je Amerika(zemlja velika). A Kobi "oću po statsima da pređem Džordana jer ovako nisam mogao" je klasično funjarski rekao da je završio karijeru na šta sam ja odma rekao da od toga nema ništa i onda kao sročio srceparajući status kako će da se bori i ostala sranja. To se prodaje tamo.
Ne kažem ja da Rouz nije mogao da se vrati, nije svakom podjednako lako da prelomi u glavi. A cenim i da je tu bilo dosta pritisaka od sponzora njegovih pa i tima. Biznis je to a on je prva zvezda Bulsa a Šampert nije ni blizu toliko bitan. A Rouz daleko više opterećuje kolena, na tome bazira svoju igru.
Sve u svemu velika je šteta ako je opet pokidao jer je vrhunski igrač voleo ga ti ili ne NBA i košarka samo gube tako.
Dobro si me nasmejao, hvala ti..
I početak ove sezone, nije ništa posebno igrao. Vrhunski igrač, hah, pa donekle aj, ali džabe kad je povređen. Nije se on isti mogao vratiti nije bilo teorije, a povraćalo mi se godinu dana od kenjanja on je najbolji, videćete kad se vrati, dža bu... Sposobnost da se čuva, da bude na raspolaganju ekipi, ili da se žrtvuje povređen osobine su velikih igrača. Jebeš kvalitet kad presedi sezonu i te povrede su do njega, nisu povrede samo maler, baba Vange, kurcipalci... iako ja mislim da ga je za prošlu povredu sjebao Tibodo.