Nije Lens mogao da se okrene od DeAndrea, šta vam je :DD
ne znam da l' se sprdaš :D
Pa nije mogao u Hornetsima, sve je pokušao, a Čendler je pre njega otišao u Šarlot... Al' svakako šteta, opet je lider, al' džabe kad su balvani. Dobar je GSW samo da se ustale u formi, a za plej of su napravili sjajan posao dovođenjem Iguadale.
jbg...skupi su i fudbalski dresovi...imaju i one replike ti su jeftiniji, a ovi swingman su baš original, i do jaja izgledaju...ja imam denverov swingman...svi detalji prelepo urađeni..
al skupo za naše uslove jbg
meni su onako...ima i lepih...ponavljam, dalas jebe....
al nisu mi okej da se stalno igra u njima nego eto jednom u mesec dana da obuče svaka ekipa taj dres...
Jebaše Blejzersi Pejserse. Ko uspije Indijani da da preko 100 poena, dobija ih. Klipersima je malo falilo. Pol Džordž dao 43 poena, šta su ostali radili, jebem li ga?? Sad sa Jutom, Sparsima i Oklahomom. A onda poslije zapadne turneje, 11. sa Majamijem. Al ih pojede raspored, jebemtisve.
ne znam da l' se sprdaš :D
Pa nije mogao u Hornetsima, sve je pokušao, a Čendler je pre njega otišao u Šarlot... Al' svakako šteta, opet je lider, al' džabe kad su balvani. Dobar je GSW samo da se ustale u formi, a za plej of su napravili sjajan posao dovođenjem Iguadale.
Šta glume Klipersi sa ovim usranim rukavima?! Debili.
Nisu samo Klipersi, ima ih i npr. Minesota. Proseravanje. Zamislite Mega Vizuru u onim roze dresićima da još imaju i rukave.
http://www.nbastore.eu/stores/nba/products/product_browse.aspx?category|category_root|46094=Christmas&category%7ccat_46094%7c46095=jerseys
evo ih ovde svi...ima i dobrih, od dalasa i čikaga mi se sviđaju
Izgledaju isto kao rukometni. Al' pazi ti cene jebote.
jbg...skupi su i fudbalski dresovi...imaju i one replike ti su jeftiniji, a ovi swingman su baš original, i do jaja izgledaju...ja imam denverov swingman...svi detalji prelepo urađeni..
al skupo za naše uslove jbg
To jeste. Izgledaju dobro, to stoji, al' kad uračunaš dostavu izađe preko 100 jura. Mnogo je kume.
U jebote,ja bi ove bostonove.
To je započeo Golden Stejt prošle sezone.
Očajni su svi. Neverovatno koliko je ružno. Ko god je započeo sa tim želim im da nikad ništa više ne osvoje.
Meni su baš kul, ne volim ništa bez rukava.
I meni su sranje, znase kak' se košarka igra u pm
meni su onako...ima i lepih...ponavljam, dalas jebe....
al nisu mi okej da se stalno igra u njima nego eto jednom u mesec dana da obuče svaka ekipa taj dres...
Čarobnjaci protiv Mađije, sve pršti.
Ide Orlando, gazi
http://www.youtube.com/watch?v=B0XwqJWuI5o
Jebaše Blejzersi Pejserse. Ko uspije Indijani da da preko 100 poena, dobija ih. Klipersima je malo falilo. Pol Džordž dao 43 poena, šta su ostali radili, jebem li ga?? Sad sa Jutom, Sparsima i Oklahomom. A onda poslije zapadne turneje, 11. sa Majamijem. Al ih pojede raspored, jebemtisve.
Ја дерн'о кеца на Блејзерсе. Штета што их нисам одигр'о на озбиљнијем тикету.
Jebiga, moralo je da ih saceka. Pejsersi su imali najlaksi Novembar u celoj ligi. Sad ce da se vidi koliko su stvarno dobri...
Nisu imali najlakši novembar, nego su ostali timovi na istoku u kurcu žešćem.