НБА

1. Sta radis Ejndze krv ti jebem o dal si lud ti?

2. Mnogo dobar trejd. Amnestiraju Džoela na ljeto, koji je inače ok defanzivac,, dobili su pik prve runde od siksersa, i drugi od majamija... Plus imaju Bejlesa, Ronda i Bredlija a svaki od tih je vrijedan dobrih minuta u rotaciji.

3. Uhuhu al ga Vašington meće Majamiju.

4. Kako WSH jebe Majami, 30 razlike jbt

5. ljudi moji koja tekma ORL- CHI

KRVTIJEBEM

6. Nije siguran taj pik od siksersa, al svejedno morao je da razbuca malo. Samo me zanima kako će walasa da se otarasi, njegov ugovor je jedina velika prepreka ka dobrom timu.

7. Daće Ronda i njega za neke pikove...

8. da, i ja mislim da ide u paketu sa rondom, pa onda posle malo draft, malo trejduju sve te silne pikove i po koji ugovor koji istice i naprave si ekipu

9. za jedno dve, tri godine mogu da imaju ekipu, ako bude srece na draftu

10. Ma i da ostane Valas, uz dobru lutriju sledeće godine imaju tim za drugu rundu plejofa.

Rondo - Bredli - Green/Wiggins/Parker - Sali - Ovaj centar što sad izlazi na draft što je trenutno prvi kandidat za prvi pik

11. da ko je bre taj centar odjednom sad? nisam cuo za njega pre, samo sam danas perifernim vidom video naslov da je projektovani prvi pik neki lik nikad cuo.
    sumnjam da ce da zadrze ronda, dosta doduse zavisi i od toga u kakvoj formi bude bio kad se vrati, a vraca se naravno protiv lejkersa.

ja bih voleo da ode rondo, previse igra za statistiku, a kako su se plejevi izpovredjivali, moze dosta da se dobije za njega, pod uslovom naravno da ostane zdrav i da bude u formi do deadline-a.

12. Rondo je top igrač, u top 3 pleja enbieja, kad je zdrav. Zajebi ti to Rouza i ove imaće ko da da koš, plej razigrava. Evo npr, Rondo za pika prve runde i Brendona Najta iz milvokija.

13. Ili čak Rondo i Grin za pika prve runde, Knighta i Antekondasbdasodabsn onoga grka...

14. meni bi Džabari Parker bio prvi pik

elem, trenutno, GSW odlično prošao u trejdu, sad moraju jebat'

15. Који им је курац с тим дресовима више да толико морају да смарају с њима? Изгледа и они почињу увиђати како је НБА све мање занимљив, па је ово њихов покушај да мало изгладе ствар.

16. Ja kapiram da bi Bostonu legao pik u prva tri kao budali šamar... Ali zato trejd koji sam ja smislio je nevjerovatan

Knight, Antekouampo kako li vec, i pik prve runde - Rondo, Grin , Valas

17. Ne može više ni u fudbalu ni u košarci da bude isti dres dvje sezone za redom. Stalno nešto mijenjaju.
    Inače, koji seks Vašingtona, ja sam bio oduševljen. Kako su ih ubili, utabali, sahranili, i igrali im na grobu. 34 razlike su napravili ljudi, protiv aktuelnog šampiona.
    U BI LI su Majamija.
    Lebron 4 izgubljene lopte za redom. Mislim da su imali seriju jedno 20-0 Vizardsi. Kako su ljudi igrali, znači ja ne vjerujem još uvijek.
    Čitam jutros na BR, kao i uvijek, analiza Majamija, možda jedan ili dva članka o dobroj igri Vašingtona. Pičke čak nisu htjeli da ih stave ni na onu listu dešavanja večeri. EEEEJ, razguziš Majamija i nema nigdje priče o tome. Inače su i kucali preko Lebrona, čini mi se da su ga i lijepili, al toga niđe nema.
    Jebo te, ovo ko kad se Vučić oženio drugi put, pa niko ne smije da piše o tome.

MAJAMI ISPUŠIO 3 ZA REDOM, DUPE SE RASCVJETALO KOLIKO IH JE VAŠINGTON JEBAO.

Što se tiče Bostona, ne dirajte u Valasa, dobar čovjek. Sinoć sam malo gledao dok je bilo poluvrijeme u Vašingtonu, imao ukradenu pa zakucao. Jeste mu veliki ugovor, ali to je Bruklin potpisao. A i šta Boston oće koji kurac, jesu se riješili Pirsa i Garneta, pa morali su nešto da dobiju zauzvrat. I ne vjerujem da će dati Ronda, što su onda davali ovog pleja sad u trejdu sa Majamijem i Voriorsima?

E da, ne znam da li sam već pominjao Toronto, ali igraju ljudi super, meni prelijepo. Ja sam oduševljen, Louri i Derozan jebu ne vade, a samo sipaju i asistencije i poene. I Rudi Gej počeo da igra bolje kako je prešao u Sakramento. Drago mi je da je Ajzea Tomas počeo da igra baš dobro, i asistencije i poeni, ono, kolje. A Kazins pobi sve pod košem.
    Večeras Indijana-Niksi i Oklahoma-Hjuston.

18. Meni je valas ok igrač, samo uzima dosta glupih šuteva.

19. Indiana ove godine uzima definitivno. Ni Majami, nista SA, ni OKC....Igraju kao sat, gledao sam zadnju sa SAC, milina ih je gledati, i imaju tim kome su sve pozicije pokrivene sa po bas 2 kvalitetna igraca, s tim sto im je pozicija 4ke najbolja u celoj ligi. GS se popunio lepo ovim trejdom, veoma daleko ce dogurati u PO, Portland takodje samo ima jos da se igra dosta a oni oskudevaju sa klupom pa ce to i kostati nekog veceg plasmana u PO. WSH ima bas lepu ekipu i vrv ce biti preko .500 na kraju, Dalas takodje...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.