НБА

1. Džabari da, i koliko sam pogledao snimke, Rendl bi mogao biti paklen igrač, sa dabl-dabl prosekom čim malo stasa. Videćemo, zanimljiv draft svakako

2. Kenet Farid potpisao za sarlot, vins karter trejdovan u toronto za neke bezveze klince

3. oklen ti to, prvo prevashodno, drugo je i visilo u vazduhu non stop

4. Одакле ти обе информације?

5. JA JOŠ ČEKAM, NEĆE DA OTRKIJE

6. Vejd ce da iskoristi opciju da bude slobodan agent, boston i njujork ce ga juriti....tj jurice ga i ostali al ovi najvise

7. Lupa dećko kaj se ložite

farid ide u trejd za Lava

8. Da li će ova noć promijeniti NBA? Meni je Parker klasa, a Vigins mi se ne čini bolji od nivoa Arize ili Lenarda. Očekujem da Bogdan ode u San Antoniok, a sve najbolje mici. nemanji, joku, jusufu i dariju na predstojećem draftu

9. Зашто је ова тема активна када је светско првенство у фудбалу у току?

10. Jer je draft danas na kome su 4 srpska, bosanski i hrvatski igrač, i prognozira se da je ovo najjači draft u zadnjih 20 godina

11. 4 srpska

Ко? Знам само за Недовића да игра у НБА.

12. 4 su sada na draftu, Nedovic vec ''igra'' u NBA poz

13. danas je, ili veceras, uglavno na danasnji datum

14. kako mi nekako bilo drago kad je tek otisao i odma bilo reci da ce da ga posalju u d ligu, i on odma brze bolje onako napalje i pun sebe poceo po tviteru da pise ''sta ja u d ligu, daj bre koje su to gluposti'' i za dva dana ga sutnu stvarno hah

15. Bgm da je 41 poen prvu tekmu. Mogu zamislit kako je izludio bio

16. III PRVI PIK JEEEEEE .............

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.